Hackman kovanaama kattila uuniin

Niin, tällainen tyhmä kysymys että voiko kattilan laittaa uuniin ? Tai onko niin että joitain kattiloita voi laittaa ja joitain ei? Pannulla voi valmistaa ruokaa myös uunissa , sillä se kestää uunin lämpöä 250-asteeseen saakka. Käytännöllisyys, mutta myös tyylikkyys, olivat avainsanoja kattiloiden ja paistokasarin suunnittelussa. Kuuden litran kattilassa onnistuu vaikka kokonaisen paistin paistaminen ja hauduttaminen.


Pienempi litran kattila sopii erinomaisesti syksyisten pata- ja laatikkoruokien valmistukseen, sillä kattila kestää uunin lämmön.

Myös kattiloiden korvat ja rivat ovat ruostumatonta valuterästä, mikä mahdollistaa myös tuotteiden uunikäytön (max 2°). Rotisser Steel - keittoastioissa on erittäin tehokas ja hiljainen induktiopohja, jonka viisi eri pohjakerrosta . Kätevyyttä lisää myös se, että pannut ja kasarit kestävät uunia 1asteeseen saakka ja kauniin ulkomuotonsa ansiosta ne sopivat suoraan uunista pöytään tarjoiluastioiksi. Lisäksi bakeliittikahva takaa, että kahva ei kuumene käytössä. Minä kyllä haudutan lihoja uunissa ihan kattilassa.


Tietysti kannattaa valita kattilaksi sellainen missä on vain terästä. Kovanaama Basic Terra sopii mainiosti päivittäiseen ruoanlaittoon. Muoviosat kun pakkaa sulamaan uunissa.

Julia Pöyhönen: ”Uskalla luopua turhasta komentelusta”. Aiheeseen hackman kovanaama kattila uuniin liittyvät haut. Juu eli voiko paistinpannussa laittaa kastikkeen uuniin hautumaan? Ihan tuommonen tavallinen paistokasari.


Kun mulla toimii vaan yks levy kerrallaan. Paksu kolmikerrospohja tekee astiasta kestävän, eikä se väänny kovassakaan kuumuudessa. Kattila sopii hyvin arkiruoanlaittoon, kuten perunoiden ja kasvisten keittämiseen, sekä hillojen ja mehujen tekoon. Se kestää myös konepesun ja uunikäytön. Sopii kaikille liesityypeille.


Irtooko siitä kahvat tai jotain, jos uuni on ensin 2asteessa. Kestävän pinnoitteen ansiosta kattilan voi myös pestä astianpesukoneessa. Swiss Diamondin, Tefalin, Hackmanin ja muiden laatumerkkien paistinpannut löydät Bandcompanylta.


Löydät pannut eri tilanteisiin ja niin induktio- kuin keraamiselle liedelle. Matadoria, Rotisseria, Brasserieta, Kovanaamaa , Matchia ja joku Fiskarssilainenkin (32cm) löytyy kun ei Hackmannin puolelta saa tarpeeksi isoa pannua ^. Ostin joskus Hackmanin matador pannun jossa oli tämä tyyppivika mikä lie ja sain tikkakoskelta vai mistä nyt olikaan sitten uuden Matadorin tilalle .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje