Fokus tarjotin

Lataa korkearesoluutioinen kuva. Tee tilauksesi klo mennessä, niin saat pakettisi arkipäivässä haluamaasi . Tehdastilaustuote, toimitusaika 4-viikkoa. Osta verkossa osoitteesta ROOM21.


Take tarjotin, valkoinen. Georg Jensen Barby tarjotin.

MARIMEKKO FOKUS TARJOTIN HALK. Designtuotteita oikeaan hintaan. Materiaali: Koivu, paperi. Tuulentuvan uudet tuulet: kodin remontointia, kunnostusta, sisustusta, tuunausta.


Toimituskustannus: €. This Pin was discovered by Sisustuskauppa. Discover (and save) your own Pins on Pinterest. Kaupunginosa: Kuopion keskusta.

Pyöreä, kromattu tarjotin , halkaisija cm. Ajattoman klassinen mustavalkoinen tarjotin on käytännöllinen ja kaunis kodin käyttöesine. Koivuvanerinen tarjotin sopii erilaisten asetelmien alustaksi, keittiön koristeeksi sekä varsinaiseen käyttöön. Marimekko Kompotti tarjotin halk 46cm. Olen halunnut isoa tarjotinta jo pitkään joka olisi samalla koriste kuin myös käyttötarvikekin.


Millasen ja mistä oli se mistä lähin liikkeelle. Samankaltaisia tuotteita. Move your mouse over image or click to enlarge.


Viime viikolla Stockalla käydessäni hurahdin ostamaan kanta-asiakashintaista Siirtolapuutarhaa ja Räsymattoa. Lisäksi ostaa päräytin useasti hipistelemäni Fokus - tarjottimen. Harmi, ettei se ollut tarjouksessa. Tykkään ihan tosi paljon noista teekupeista, meillä ne kyllä ovat ihan kahvikuppeina käytössä.


Hurjia tarjouksia pukeutumisen osastoilla Kyläkaupan jo edullisista hinnoista! Kuva kertoo kaiken, eikö? Mustaa, valkoista, puuta ja ehkä yksi maailman kauneimmista muodoista. Mitä muuta esineeltä voisi vaatia?


Eivätkä Fokus - tarjotin tai raitapurkkikaan kovin kauas teepannusta jää.

Ostan marimekon fokus tarjottimen. Taisin osata esittää haaveeni tarjottimesta sopivassa paikassa :) Paitsi että se on kaunis. Kaunis ja yksinkertainen tarjotin sopii sekä arkeen että juhlaan.


Tarjottimen pinnassa on kuviointi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje