Fiskars solid lehtiharava

Keskikokoinen monikäyttöinen harava työskentelyyn pienemmillä alueilla, kuten puiden ympärillä ja pensaiden alla. Leveä ja hellävarainen lehtiharava. Muotoillut piikit, joihin lehdet eivät tartu. Leveän lavan ansioista suurien aludeiden haravointi on sujuvaa.


Entistä helpompaa haravointia uuden kestävän alumiinivarren ansiosta.

Kiinnitä vaihtovarteen haravan lapaosa ja tuote on valmis käyttöön. Siinä on tukevat ja joustavat piikit, joiden erityinen muoto estää tikkuja ja lehtiä jäämästä kiinni. Valmistetaan sitkeästä ja kestävästä erikoismuovista. Vertaa hintoja ja tilaa heti.


Fiskars Waterwheel Kastelukela m. Halvin hinta € (€ toimituskuluineen). Iso ja leveä lehtiharava soveltuu lehtien ja ruohonleikkuu- jätteen haravoimiseen.

Piikit ovat lasikuituvahvisteista polyamidia. Kevyt, kestävä ja ergonominen käyttää. Lapa muovia ja varsi alumiinia. Kiinteä varsi ja lapa Koko: L. Ei kuulu tämän myymälän valikoimaan. Lähetämme tuotteet 1-arkipäivässä.


FISKARS YLEISPUUKKO TEROITTIMELLA FISKARS 12. LEHTIHARAVAN LAPA KAPEA . Ostoskorin sisältö (tuotetta). Etusivu Piha ja puutarha Puutarhatyökalut ja koneet Puutarhatyökalut Haravat ja harat. Tukevat ja joustavat piikit, joiden erityinen m. Erilaiset sakset, lapiot, haravat, kastelutyökalut ym. Tutustu valikoimaamme, luota laatuun ja tilaa . Laadukas, kestävä ja kevyt alumiinirakenteinen lehtiharavan Solid varsi.


Pihan syyssiivous aika lähestyy pikkuhiljaa ja mikäs sitä on siivotessa, kun on kunnon välineet.

Lehtiharavaan on saatavilla M-kokoinen ja L-kokoinen. Ja tyylikkäät ja toimivat välineet sainkin. Esittelen ensin teille monitoimiharjan ja lehtiharavan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje