Babyliss twist secret hinta

Vertaa hintoja ja tilaa heti. Halvin hinta € (€ toimituskuluineen). Ominaisuudet: Lämmitystasojen määrä: 1. Muotoile hiukset muutamalla helpolla vaiheella ja kiinnitä kierretyt hiukset koruilla tai hiuslenkeillä.


Babyliss Twist Secret -hiusmuotoilija mahdollistaa erilaisten hiustyylien luomisen nopeasti.

Sillä onnistuu myös esimerkiksi rannekorujen ja pääpantojen luonti. Kampanjahinta on voimassa 28. Aseta hiussuortuva hiusmuotoilijaan ja paina hiusmuotoilijan nappia - silmän räpäyksessä pyörittää muotoilija suortuvasta . Letitysautomaatti monilla eri muotoiluvaihtoehdoilla, mukana varustepaketti. Sama hinta myymälässä ja netissä. Prices for babyliss twist secret.


Mukaan saat myös tarvikepakkauksen, joka on myös jäänyt käyttämättä. Nouto Lappeenrannan keskustasta tai postikulut ostajalle.

Pujota suortuvat laitteen kolosiin ja kieritä suortuvat toistensa ympäri laitteen avulla. Vaihda kierityssuuntaa, niin saat erilaisia variaatioita kampauksista. Toimii kahdella AA-paristolla, jotka sisältyvät pakkaukseen. Lataaja: Romina Bianca Lodolo The Babybliss Twist Secret Available from Clicks stores, the electrical haircare destination store. Alennus on olematon, mutta meinasin ostaa tuon jo kun tuli puolisen vuotta sitten ja silloin pyydettiin 60e.


Nyt olisi tulossa vain paljon juhlia ja jos tuo oikeasti toimii niin voin maksaa vaikka sen euroakin. Mutta onko kellään mitään kokemuksia tuosta? Tai edes linkkiä jonnekin jolla olisi kokemusta.


We have a great tip - the Twist Secret. Share your experience to influence others and build better brands. Twist Secret Automatic Hair Twister Braids Hair Style. BaByliss Suoristusrauta ja kiharrin käyttöopas.


Ship froKuala Lumpur , Estimated Arrival 1-working days. Add to Wishlist View (28). Twist secretillä luot nopeasti ja hauskasti uusia kampauksia vain mielikuvitus on rajana.


Twist secret sovelluksella voit jakaa valokuvia ja luoda luomuksillesi ohjeita yhteisön jäsenille. Paristokäyttöinen paristot .

It allows you to change your style easily and quickly. This hair tool is very simple and easy to use. It can portable anywhere because of their light weight and compact size.


It has numerous styling options and creates effortlessly perfect twists in the hair.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje