Akkuporavasara bosch

Optimoidun iskukoneistotekniikan ansiosta poraus edistyy nopeasti - myös vasaraporattaessa kovaankin betoniin. Paino vain kg: soveltuu hyvin pään yläpuolella tapahtuvaan työskentelyyn. Toimitetaan kätevässä L-BOXX:ssa, jossa mukana 2x0Ah:n akkua ja laturi. Laitteeseen sopiva 18V akku on yhteensopiva kaikkien saman volttiluokan koneiden kanssa Bosch Professional 18V ClickGo-järjestelmässä.


Kokoa siis tarvitsemasi sarja, et joudu ostamaan useita koneita ja akkuja erikseen! Optimaalinen käyttöalue 4–mm (betoni). Ilman akkua ja laturia, L-BOXX laukku. Yhteensopiva Boschin sinisen sarjan Li-ion-akkujen kanssa. Tehokas voltin akkuporavasara johdollista mallia vastaavalla suorituskyvyllä.


Vaivaton huolto vaihdettavien hiiliharjojen ansiosta. Nopeudensäätö ja suunnanvaihto. Iskuenergia J, poran maks. Ammattilaisen huippukevyt voltin poravasara proppaustöihin. Solo-versio, ei akkua eikä laturia.


J - paino ilman akkua kg - työkalunpidin SDS-Plus. Pitkä käyttöaika yhdellä akkulatauksella Boschin tehokkaan EC-moottorin ansiosta, joka on kompakti, pölysuojattu, kevyt ja täysin huoltovapaa. Boschin elektroninen kennojen suojaus (ECP) suojaa ylikuormittumiselta, ylikuumenemiselta ja . V- x 3Ah Li-Ion akkuja- iskuenergia 0-8J- jopa 1reikää yhdellä latauksella- paino kg. Protools Oy myy laadukkaat työkalut ammattilaisille ja vaativille harrastajille.


Akkuporavasara Bosch GBH 18V-Solo. Hiiliharjaton EC-moottori takaa pitkän käyttöiän. Monipuoliset ominaisuudet, kuten tärinän vaimennus ja elektroninen tehonsäätö. Bosch GHB V-EC -poravasarassa yhdistyvät teho ja keveys. Harjaton Boschin EC-moottori on kompakti, pölysuojattu, kevyt ja täysin huoltovapaa.


Yhdellä latauksella poraa jopa 1reikää . Bosch GBH 18V-- akkuporavasara tarjoaa enemmän tehoa, paremman käyttömukavuuden ja vähemmän pölyä kuin edeltävä malli. Verkkovirtakäyttöistä työkalua vastaava iskuvoima takaa nopean ja monipuolisen työskentelyn. Sähkötyökalussa on erittäin kestä.


Kompakti – toimintoa yhdessä laitteessa. Vasaraporaa, poraa ja ruuvaa – jopa betoniin. Litiumioniteknologian ansiosta se ei ole ainoastaan kätevä, vaan myös aina käyttövalmis.


Poravasara Bosch GBH V-LI Compact Professional. Kiinteä LED-valo, joka valaisee . Yhtä voimakas kuin verkkovirtakäyttöinen laite. Täysin huoltovapaa harjaton EC moottori takaa . Pneumaattinen iskukoneisto ja tärinänvaimennus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje