Tivoli audio hinta

Täältä löydät huipputarjoukset. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Kaikkien aikojen hienoimmat pöytäradiot.


Löydät mallistostamme täydellisen ratkaisun, kun tarvitset laadukkaan monoradion, kätevänkokoiset pöytästereot tai digitaalisen kelloradion.

Ominaisuudet: Kannettava. Ovatko hintansa arvoisia? Tivoli ART bluetooth kaiutin. Model One on todellinen Klassikko! Mallisto pitää sisällään kompakteja yhdistelmälaitteita, bluetoothilla.


Sen puisen kuoren sisällä on kuitenkin viimeisintä huipputeknologiaa. Vanha radio väsähti ja uusi pitää saada. Hinta saattaa aluksi tuntua aika korkealta, mutta se selittyy ehdottomasti äänenlaadulla, ulkoasulla ja helppokäyttöisyydellä.

Olen kyseistä soitinta katsellut jo pitkään mutta 1euron hinta hieman hirvittää. PAL-mallille, perus-KAVERI on kolmekymppiä edullisempi. Linkki valmistajan tuotesivulle. Hyvä akku takaa laitteen käytettävyyden pitkällä matkalla.


IPAL -radion ympäristöystävällinen NiMH-akku latautuu täyteen kolmessa tunnissa, jonka jälkeen voit kuunnella hyvää ohjelmaa todella pitkään. Akku ei kärsi muisti- ilmiöstä, joten voit ladata sen milloin haluat. Kestävän akun ansiosta aikasi ei kulu pistorasian . Nautit kätevästä, kevyestä ja mahtavaäänisestä musiikkikeskuksesta missä tahansa. Olin skeptinen sen suhteen, että poikkeaako PAL halvemmista . HifiStudio - tuotemerkkien ja tuotteiden esittely, verkkokauppa sekä yritysinfo ja palvelut.


Music System Three -Bluetooth-musiikkijärjestelmä, valkoinen. Lisää toivelistaan Lisää vertailuun. Tukevan kotelon väriksi voi valita mustan, valkoisen tai pähkinäpuun. Kaiuttimien edessä on tanskalaisen Gabrielin sisustuskangas.


Nyt ei haeta optimaalista HIfiä, hyväksytään kompaktiuden kautta tulevat kompromissin. Näiden myynti erikseen on ilmeisesti loppunut uutena, joten hyvä hetki päivittää oman radion ulkonäköä.

Samaa hintapolitiikkaa olen myös itse ihmetellyt. Onko järkeä hankkia ulkomailta ? Radio ei ole kuollut, se on vain syntynyt uudelleen. Paitsi että soittimen käsin valmistettu puukotelo on tyylikäs kuin mikä, se on myös soittimen lämpimän akustisen . Ainakin heidän keskuudessaan, jotka eivät aina osta sitä marketin halvinta alennuslaarista.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje