Sonera liittymät

Puhelinliittymä löytyy Telialta. Halutessasi surffaat rajattomalla netillä kotimaassa , Pohjolassa ja Baltiassa. Tutustu Telian uusiin puheliittymiin ja päivitä olemassa oleva liittymäsi uuteen ja ihmeelliseen joko kirjautumalla sisään, soittamalla asiakaspalveluumme tai poikkeamalla lähimmässä Telia Kaupassa.


Hoida Telian liittymiin , palveluihin ja asiakastietoihisi liittyviä asioita kätevästi ilman jonoja. Kirjautumalla sisään löydät vaikkapa hukkuneen PUK-koodin, päivität vauhdikkaampaan nettiin tai chattailet asiakaspalvelijamme kanssa. Siirry Telian esittelyyn nähdäksesi uusimmat tarjoukset. Vanhojen Tele Finland - liittymien nimet pysyvät muuttumattomina, jos niitä ei päivitetä Telia-liittymiksi.


Säästä jopa satoja euroja kun kilpailuta puhelinliittymät. Tutustu tarjouksiin heti! Vertaa liittymiä ja vaihda vanha ja kallis liittymäsi uuteen, nopeaan ja edullisempaan!


Soneran liittymät vaihtavat nimeä. Tule vertaamaan eri puhelinliittymiä ja vaihda vanha liittymäsi edullisempaan ja nopeampaan vaihtoehtoon. Sivuiltamme löydät netin kaikki puhelinliittymät! Taas on tullut aika uudistaa puheliittymiemme valikoimaa. DNA:llakin yli tuplasti . Simppeli- liittymä soveltuu erityisesti puhumiseen, viestittelyyn ja netin käyttöön kotimaassa.


Se on ominaisuuksiltaan karsitumpi vaihtoehto Sopivaan verrattuna. En ole pitkästä aikaa ottanut minkään yrityksen toiminnasta oikein kunnolla kierroksia. Moin 4G-perusliittymään sisältyy kuukaudessa gigatavua datasiirtoa kotimaassa euron hintaan. Kotimaassa pysytellessä Telia ei pysty kotimaassa pysytellessä vastaamaan tähän . Telia esitteli samalla myös uudet liittymänsä, joissa merkittävä ero aiempaan on EU-alueen käytön kuuluminen samaan hintaan. Kun avaat liittymän verkosta, et maksa sen avaamisesta mitään.


Määräaikainen laajakaistaliittymäni sopimus umpeutuu kahden kuukauden päästä. Soitin asiakaspalveluun ja yritin irtisanoa liittymää. Irtisanomista ei kuulemma ohjeiden mukaan voi tehdä kuin kuukautta ennen. Voisiko sellaisen saada myös meille aikuisille? Hinnoittelussa yksi lisämaksu.


Telian mukaan uusissa liittymissä kuukausihinta pysyy EU-käytössä täysin samana nettipaketeissa, joissa datan määrää on rajoitettu. Aivan näin yksinkertainen Telian muutos ei kuitenkaan ole.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje