Rakennekynnet helsinki tarjous

Sijaitsee Ruoholahden terveystalon vieressä. Löydä juuri sinulle sopiva palvelu ja käytä parhaat edut jo. Rakennekynnet , ranskalaiset, akryyli ja geeli. Uudet akryyli- tai geelikynnet 30€ (arvo 90€).


Manikyyri ja rakennekynnet akryylillä tai geelillä sekä valinnaisella koristelulla 35€ (arvo 100€). Olemme erikoistuneet kynsien muotoiluun sekä muihin kauneudenhoitopalveluihin. Meiltä löydät laajan palveluvalikoiman, mm.


Ihana hemmotteluhetki on jokaiselle aina tervetullut. Ystävällisin terveisin, Studio Glamourin henkilökunta. Studio Glamourissa saat syntymäpäiväviikollasi kaikkien palvelujen normaalihinnoista - alennusta ( tarjous on voimassa henkilöllisyystodistusta vastaan).


Geelikynnet NailBox tarjous ! Shining Nails tekee ammattitaidolla rakennekynnet , ripsienpidennykset, geelilakkaukset, sekä käsi- ja jalkahoidot. Meidän konsepti perustuu laatuun, huolellisuuteen, ystävälliseen asiakaspalveluun sekä ennen kaikkea täydelliseen lopputulokseen. Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen lähtiessään, . Laadukkaat kynnet saa usein tehtyä halpapaikkojen hinnalla.


Uusien geelikynsien omistajana suosittelen välttämään Amy Nails-nimisiä paikkoja. Itse ostin City dealin kautta lahjakortin Kämpin uuteen . Charming beauty, caring smiley. Helsingin kauneussalonkien tarjouksista. Tervetuloa Studio Diamond Nailsin kotisivuille!


Kauniit kynnet huomataan! Käytämme asiakkaille laadukkaita amerikkalaisia tuotteita, jonka lopputuloksena ovat kauniit, kestävät ja laadukkaat kynnet ammattilaisella taidolla. Katso myös tällä hetkellä voimassa olevat tarjoukset Kuukauden Etu - sivulta!


Ranskalaiset rakennekynnet , €. Huolto, pitkät kynnet, €. Näyttävät rakennekynnet Söötti kauneussalongista. Ripsien pidennykset ja värjäykset, manikyyri tai pedikyyri. Uudet upeat kynnet tai vanhat huoltoon - meillä onnistuu. Tutustu lisää ja varaa aikasi jo tänään!


Kasvohoitoihin kaupan päälle Baby Feet -jalkahoito tai Happy Hands -käsihoito. Nyt kannattaa tulla kirkastamaan ilme kasvohoidossa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje