Pihapeli maalivahdin varusteet

Maalivahtisetti pihapeleihin. Sisältää patjat, räpylän ja kilven Soveltuu 130- 1cm. Jääkiekkomaalivahdin varusteet , kuten maalivahdin mailat, kilvet ja patjat, löydät XXL:n laajasta valikoimasta. Sopii pallolla ja pehmeällä kiekolla pelaamiseen.


Patjat on vahvistettu alhaalta, jotta ne kestäisivät paremmin kulutusta. Päälimateriaali vahvaa polyesteriä ja täyte hyvin pehmentävää polyurethane foamia.

Street Hockey-välineet pihapeleihin edullisesti ja nopeasti! Meiltä välineet ja varusteet street hockeyhin ja pihapeleihin. Suuren säätövaran vuoksi sopii sekä lapsen että aikuisen päähän. Mv-varusteita maailman johtavilta brändeiltä: Bauer, CCM ja Warrior.


Monia erilaisia maalivahdin suojia ja oheistarvikkeita sekä harrastelijoille että ammattilaisille. CCM Street Goalie Kit katukiekkomv-suojussarja. Voit myös noutaa tuotteet varastomyymälästä, jolloin säästät toimituskuluissa.


Olemme avoinna sovitusti. Ostamme käytettyjä varusteita.

Ota yhteyttä sivun alalaidassa olevalla lomakkeella. Ostoskori Korisi on tyhjä. Etsiessäsi jääkiekko- ja rullakiekkotarvikkeita, olet oikeassa paikassa. Nettimarkkinalla on 1jääkiekko- ja rullakiekkovarustetta ja tarviketta, jotka ovat myynnissä, vuokrattavissa tai jotka halutaan ostaa.


Etsit sitten mitä tahansa mailasta kypärään, löydät varmasti mieleisesi tuotteen valikoimastamme. Edge maalivahdin suojasarja katukiekkoon. Sopiva suojasarja junioreille katukiekkoon tai muihin pihapeleihin. Elikkäs mistä kansa on hommannut näitä pihapeli ja rullakiekko patjoja?


Tiedän että rullakiekossa samanlaiset mv. Sama onkelma MISTÄ kaikki hommaa näit esim. Haluisin hommata sellaset! Täältä löytyy kaikki tarvittava jääkiekkoon.


Valikoimassamme on jääkiekkovarusteet , kuten luistimet, jääkiekkomailat, kypärät ja jääkiekkohanskat merkeiltä Bauer, CCM ja Reebok. Näytä kategoriat Piilota kategoriat. JääkiekkoluistimetJääkiekkomailatJääkiekkosuojatJääkiekkotarvikkeet. Erittäin paljon käytetyt CCM -patjat streethockey- tai pihapeleihin.


Pinnat monin paikoin jopa puhkikuluneet, mutta näillä voi sitten huoletta kontata vaikka asfaltilla. Värityksenä toimii sininen,valkoinen ja musta. Aiheeseen pihapeli maalivahdin varusteet liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje