Ostetaan alpakkaa

KAUPPAAkkuromua (Lyijyakkuja)- Muuta Romut Rahaksi. Marsun urospoikanen, Jyrsijät, Lemmikkieläimet, Kouvola, Tori. Myy metalliromusi ammattilaiselle!


NÄITÄ OSTAMME: Kovametalliset teräpalat, porat ja jyrsimet. Kupariromut Messinkiromut Pronssiromut Sähkömoottorit Tinaromut Ruostumattomat ja haponkestävät teräsromut. Alumiiniromut Alumiini- ja kuparikaapelit. Joitain alpakkaesineitä on.


Kaiverruksista löytyy myös vanhoja, nyt taas muodikkaita etunimiä, joten niitä voi ostaa vaikka lahjaksi samannimiselle lapselle. Kaikki ei ole hopeaa, vaikka siltä näyttää. Tälle sivulle on koottu alpakka - ja uushopealeimoja.


EI HOPEAA VAIKKA SILTÄ NÄYTTÄÄ Esineiden valmistuksessa on käytetty hopean lisäksi myös halvempia hopealta näyttäviä metalleja. Tällaiset esineet tunnistaa yleensä leimoista. Yleisin hopealta näyttävä seos on . Hopeatuotteiden myyntiä ja välitystä. Huomioimme hopelautaset, hopearahat, hopea-aterimet ja kaikki muutkin hopeatuotteet. Sivulta löydät osan tämän hetkisistä myyntieläimistämme.


Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisätietoja eläimistämme kuten tuoreimmat villa-arvot, luonteen, terveyden ja eläimen historian sen syntymästä lähtien. Kysy kasvattajalta, onko myytävissä eläimissä tarkoituksiisi sopivaa. Vanhoja hopea, uushopea ja metalli aterimia, kauhoja, kakkulapioita, kahvilusikoita ym.


Valmistajia Hackman, Sorsakoski, Fiskars, Kultakeskus ja suunnittelijoita mm. Virallisesti leimatut tuotteet ovat helppoja ja turvallisia myydä ja ostaa. Hopeaa suuresti muistuttavan uushopean eli alpakan erottaa leimasta ALP, UH (uushopea) tai ALPAKKA. Siitä on tehty erityisesti astioita,.


Silmämääräisellä tarkastelulla hopean ja alpakan erottaminen on usein mahdotonta. JPGwidth= 140height=250. Kielokoristus kahvoissa, valmistaja Hopeakeskus. Nurmmelan tilan alpakat esittäytyvät. Tutustu sivuillamme ihaniin alpakoihimme ja palvelutajontaamme.


Myynnissä myös satunnaisesti alpakoita , alpakan villaa ja alpakkatuotteita. Tarvitsee pihaton, mutta muuten aikas edullinen kasvatettava. Kerran vuoteen sitten voi keritä jos on . Savukerasia vanha alpakkaa. Myydään vanha savukerasia Turkulaisen MiettinenNurmen valmistama.


Rasia on hyväkuntoinen, saranat ja lukitus on kunnossa. Hieno monogrammi AT, toises. Alpakkaa , sisäosat on kullattu. Mäntyharju › Timo Paakkari. KYSY ROHKEASTI MYYTÄVISTÄ ELÄIMISTÄ!


Kasvattamani alpakat myydään sirutettuna, madotettuina, eläinlääkärin tarkastamina ja rekisteröitynä suomalaiseen sekä eurooppalaiseen rekisteriin. Jos olet kiinnostunut ostamaan tai useamman alpakoistani, niin kysy hinta erikseen. Pakettihinta on selkeästi edullisempi! Kun ostaa jalometalliesineitä muilta kuin tunnetuilta myyjiltä, kannattaa olla tarkkana.


Esimerkiksi hopeaesineitä on jäljitelty monenlaisilla seoksilla. Sen kauppanimenä on usein . Mielestäni hinta on kohallaan, agnuksia saa alle tonnin ( hiehoja ) ja se .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje