Moottorisäädin 010v

Säätimestä saadaan - V jänniteviesti ja sen minimi on säädettävissä. Vilpe säätimestä on mahdollista saada - 10V jänniteviesti ja sen minimi on säädettävissä. Toimituskulut tälle tuotteelle: -kun tilaus yhteensä alle 2€: Rahti € -kun tilaus yhteensä yli 2€: Rahti €. Portaaton nopeudensäädin EC-moottoreiden ohjaamiseen. MOOTTORISÄÄDIN VILPE ECO IMUREILLE - 10V.


MOOTTORISÄÄDIN VILPE HUIPPUIM. Roiskeen pitävän kotelonsa ansiosta . Näytä kaikki vaihtoehdot. Pyöristettynä koko paketin. Tuotteelle ei enää tarvita sähkönumeroa tai se on poistunut toimittajan valikoimasta.


Lisää Tuotetietokansioon. Puhaltimen kierrosnopeutta säädettäessä on huomioitava sekä taloudelliset että tekniset seikat. Teknisesti kannattaa kiinnittää huomioita erityisesti äänitasoon ja elinikään. Kaikki sähköiset säätötavat aiheuttavat melua. Poikkeuksena EC- moottori, jota voidaan säätää äänettömästi -V tulosignaalin avulla.


Löydä VILPE MOOTTORISÄÄDIN ECO IMUREILLE - 10V parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Kuormitettavuus, 25A jatkuva. Ohjausalue, 0-5V tai - 10V. Eteempäin ohjaus, 4V “on”.


Tuloimpedanssi, pinnit ja = 10kohm. RM-ECi- säädin toimii kaikkien ebm-papst EC-puhaltimien kanssa. Se saa käyttövoimansa suoraan puhaltimen 10VDC lähdöstä, ja mahdollistaa portaattoman manuaalisen säädön - 1. Loisteputkien analogiasäädöllä toimivien elektronisten liitäntälaitteiden säätöön ( IEC 929). Yhteen säätimeen voidaan kytkeä suoraan liitäntälaitetta. Suuremmilla kuormilla käytettävä ulkoista relettä tai kontaktoria.


Dimmer 1- 10V med omkopplingsfunktion. Dimmer 1- 10V med tryckknappsfunktion. Säädin 1- 10V kytkintoiminnolla.


Ainoastaan sähköasennuksiin perehtyneet henkilöt saavat asentaa ja kytkeä sähkölait- teita. IRRALLAAN TOIMITETTAVAT LISÄTARVIKKEET: Painesäätimen ulkolämpötila-anturi. Modbus ohjaus (STEC- - ja -5).


Osaluettelo asennetuista komponenteista: 1. LVISK-nro, SAP-koodi, Kuvaus, Pakkaus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje