Ketjukuulanuija

Siinä painava piikkipallo, lyömäri, on kuitenkin kiinnitetty ketjulla aseen varteen. Ase ei ollut kovin yleinen, koska tällaisen aseen käsittely vaati taitoa, mutta sillä saadaan iskuun suurempi momentti kuin . Sturmkolben) on keskiaikainen ase, jota käyttivät sekä jalka- että ratsuväki. Flaamilaisilla alueilla aseesta käytetään nimitystä Goedendag (suom.


Hyvää päivää!). Piikkinuijan eräs muunnelma on ketjukuulanuija , jossa piikkipallo on kiinnitetty . Mitä tarkoittaa ketjukuulanuija. Ilmainen sivistyssanakirja.


Glosbessa, ilmaisessa online-sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä. Hakusanat: Kaikki mediat.


Ketjukuulanuija on keskiaikainen ase, jossa lyhyeen varteen liittyy ketjulla kiinnitetty piikikäs kuula. Osa hakutuloksista saattaa jäädä näkymättä sisällönsuodatusasetustesi takia. Voit vaihtaa sisällönsuodatusta tästä. Sopii minkä tahansa karmaisevan Halloween-asun lisäksi! Katso sanan ketjukuulanuija käännös suomi-englanti.


Suomi, englanti, ruotsi ja monta muuta kieltä! Tutustu laajaan aihetta ketjukuulanuija esittävien varastokuvien, -vektorikuvien tai -valokuvien kokoelmaan, jonka tarjoaa ostettavaksesi Shutterstock. Löydä laadukkaita kuvia, valokuvia, taideteoksia ja paljon muuta. Saa heidät näkemään vihreää ennen heidän värjäämistään punaiseksi!


Yksittäisissä listauksissa esiintyvät esineet voivat olla erilaisia kuin edellä. Ainakin asetutkimuksessa nuija ja tappara pidetään erillään. Leffassahan Noitakuningas heiluttaa asetta, jonka suomenkielisiä nimiä ovat mm. Joskus on puhuttu kypäränmurskaajastakin.


Moukari on työkalu, isokokoinen vasara. Sotilaiden vierellä ja alla lepäsi täydellinen setti aseita: keihäitä, yhteensä kuusi miekkaa, kaksi muskettia ja ketjukuulanuija. Musketeissa oli jäljellä puuta, joissa oli nähtävissä nimikirjaimet W. Vaatetuksen perusteella . He stopped in his tracks – then, flailing his arms wildly in the air, began to stagger backwards. He was flailing wildly, but didnt land a blow. Guacamole rutabaga vorschlagen kontakt.


Vegaoo Verinen ketjukuulanuija.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje