Hella comet ff200

Hella Comet FF2lisävalosarja. Tyylikäs ja nykyaikainen erimallisille ajoneuvoille. Kaikille ajoneuvotyypeille sopiva, valotehoa parantava malli.


Comet-sarjassa yhdistyvät ensiluokkainen muotoilu ja erinomainen valoteho. Asennus mahdollista kaikkiin . Laadukkaista materiaaleista valmistettu lisävalo on tehty kestämään.

Umpion koko noin 14x 1mm , syvyys mm. Pakkaus sisältää apukaukovaloa, kivisuojat, kiinnitystarvikkeet, johdot, liittimet, releen sekä. Veikkaisin että kestää 1wattisen jos ei tuntikausii paikallaan polttele.


Kyllä ne taatusti on lisänä hyvät. Mutta elä hyvä ihminen laita 100w polttimoita, ensinnäkin ne ovat laittomat ja toiseksi ne polttaa umpion peilipinnan rikki. Umpio ei kestä 100w:n tuottamaa lämpöä. Sisältää kpl valaisimia asennustarvikkeineen.


No jos pitäisi valita laittaisinko keulalle kaksi vai neljä valoa niin mieluummin kaksi.

Neljä näyttää typerältä ja ovat työläämpiä suunnata oikein. Tietysti jos tukevaan karjapuskuriin kiinnität niin sittenhän ne pysyvät suunnilleen samassa asennossa vaikka pesulaitteessakin kävisi. Tarkista vielä saatko jostakin ostettua.


Tästä kyllä juuri tänne jonnekkin kirjoitin mutta en tiedä minne, kun en viestiäni löydä. Joten kirjoitan uudelleen varmuuden muoksi. Viime talvena ostin kyseiset lisävalot ja asensin ne vanhaan autooni.


Sitten tuli heitettyä ylijääneet kamat mäkeen ja nyt kun vaihdoin . Mitkäs olisivat hyvät lisäpitkät, jotka sais suht. Onko Cordobaan valiita asennustelineitä, joilla sais raudat maskin läpi, ilman reikien tekoa? Voiko otsikon mukaiset sumuvalot asentaa puskurin alle eli saako heijastimen käännettyä?


Nimittäin esim Comet 500:sista ei voi kääntää, vai onko va. Itsellä on x-vision dominator xenon, referenssi joten saa katsastettuakin valot nokalla. Jos katsastuksesta ja määräyksistä ei välitä, niin eniten rahalle vastinetta . Frakt for denne varen: Frakt innland - Norge: 9- Hent i Butikk: -. Sendes innen 2-virkedager.


Extraljus Comet FF 2är ett runt extraljus med stilren design. Lättmonterad och utmärkt som fjärrstrålkastare.

Также нельзя не обратить внимание на оригинальный дизайн фары - прозрачное стекло и округлый корпус со.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje