Harpagojuuri

Pirunkynsi (pirunkoura, pirunnyrkki) eli harpagojuuri on tulehdus-kipulääkkeen omainen yrtti, joka helpottaa jäykkyyttä lihaksissa sekä nivelissä. Se on Etelä- Afrikkalainen kasvi Kalaharin autiomaan alueelta, jota on vuosisatoja käytetty mm. Tapaus harpagojuuri : luonnonvaraiselle kasville tilaisuus uudistua.


Jo silloin hän näki, mihin nopeasti noussut kiinnostus tähän luonnonvaraiseen kasviin johtaisi ja vaati . Sopii myös kasvissyöjille.

Annostus 1-kapselia päivässä ruokailun yhteydessä. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei s. Dicerocaryum senecioides. Sesamothamnus benguellensis. Harpagojuuri (Harpagophytum procumbens). Nuppineulamo (Uncarina grandidieri).


Kasveilla lievitystä reumaattisiin sairauksiin.

Niin sanotun luontaislääketieteellisen näkemyksen mukaan reumasairauksien taustalla on ainakin seuraavia tekijöitä: perinnöllisen kokonaisrakenteen vaikutukset, virheellinen ruokavalio (etenkin sen happoylijäämäisyys), ylirasitettu psyyke ja . Juuri on peräisin Afrikasta ja sitä on perinteisesti käytetty tulehtuneiden ja . Ainekset: harpagojuuri -uute, laktoosi, . HARGOPHYT sopii erityisesti nivel- ja lihasvaivoista kärsiville hevosille ja poneille ja sitä käytetään myös rappeuttavien luustosairauksien hoidossa. Pirunkoura harpagojuuri lievittää nivelsärkyjä. Voidaan käyttää myös tulehduksellisiin tiloihin. Se on afrikkalainen kasvi, jota on vuosituhansia käytetty mm. Pirunkynsi eli harpagojuuri tunnetaan laajalti Saksassa ja Ranskassa, joissa mm.


NivelActive -tabletit valmistetaan Valioravinnon itse kehittämällä reseptillä reseptillä Pietarsaaressa. Tuotteen raaka-aineiksi on valittu . Sisältää: harpagojuurijauhe 1mg, harpagojuuriuute (6:1) mg. Muut ainesosat: maissitärkkelys, vedetön kalsiumfosfaatti, mikrokiteinen selluloosa, kasvismagnesiumstearaatti, kasviperäinen piidioksidi. Suositeltu annostus: 1tbl.


Ei suositella raskaana oleville. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja .

KANSANKIELISEN NIMEN STATUS. Hyväksytty kansankielinen nimi. Voikukanjuuriuute (Dandelion). Silmäruoho-( Eyebright)_feature . Pakkauskoko 1kapselia – yrttivalmiste. Aktiiviset ainesosat (kapseli): .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje