Dc fix kylpyhuoneen lattiassa

Käyttökohteet ovat rajattomat. Useimmiten tätä käytetään huonekaluihin ja tasoihin, mutta itse vein käytön lattiaan ja olen asentanut myös suihkun yhden seinämäosion dc fixillä. Pysyy hyvin ja kestää kosteutta.


Olen nähnyt näitä laitettavan myös kylpyhuoneen lattialaattoihin ja käsitykseni mukaan tarra on . Kävin katsomassa erään jälleenmyyjän suurta DC - Fix -valikoimaa, olin ajatellut tehdä väliaikaisen siistimisratkaisun vessan lattiaan (kuiva tila siinä mielessä, että lattiakaivoa ei ole).

Hyllyn vieressä olevassa. Ihmettelen kovasti sitä, kuinka moni päällystää tuolla keittiön kaappien ovia, välitiloja ja kylpyhuoneen pintoja. Tiiättekö, tää vessa on aika kauhee.


Siellä on sinertävät ja muoviset feikki- marmorilaatat seinissä ja sininen lattialaatoitus. Leppävaaran uimahalli oli eka ajatus, kun näin tämän kylppärin. Siellä ei ollut edes suihkuverholle tankoa, peilikaappi on niin korkealle asennettu etten näe siitä omaa naamaani ja shampoopullotkin . Siitä tuli mieleen tutkia, miten ihmefiksiä eli d-c - fix iä voisi käyttää lattiassa.

Palaan vielä meidän kylpyhuoneen lattian pinnoittamiseen dc - fix -muovilla. Alkuperäinen postaus aiheesta löytyy täältä. Homman idea oli tehdä edullinen ja väliaikainen ratkaisu kylppärin lattiaan , varsinaista kylppäriremppaa odotellessa. Oiva ratkaisu myös vuokrakämpissä! Huomasin, että lähikuvat ja . Emme kerinneet mukaan rakennusajan suunnitelmiin, joten materiaalivalinnat oltiin tehty rakennuttajan puolesta.


En todellakaan ymmärrä kenen arkkitehdin silmää tämä väri on hivellyt! Asunnon kokoon nähden meillä on suurehko kylpyhuone. Lattialla on peruskokoinen, eläväpintainen vaaleahkon harmaa laatta. Suosittelenkin siis kaikille “tee-se-itse-naisille” DC - fix kalvon kanssa kikkailua, kun tahtoo edullisesti pieniä (ja isompiakin) muutoksia. Kylpyhuoneen lattiaan valitsimme harmaan gris claro mikrosementin ja seiniin vaalean blancon.


Jätimme osittain seiniin valkoisen. Saatan ehkä kokeilla sitä valkoista DC - Fix kalvoa tuohon tasoon, jospa se hieman rauhoittaisi tuota nurkkausta ;). Dc - fix lattia hakusanan bongasin myös tilastoista.


Ja mihinpä allekirjoittanut ei olisi fixiä kokeillut.

D Keittiön (ahdistava ja epäkäytännöllinen) valkoinen laattalattia toimi koekappaleena kun muutaman laatan päälle kokeilin dc fixiä. Kivan näköinen, helppo laittaa, mutta ei pitkäaikainen ilo. Seinissä tuo puolituntinen oli ihan sopiva, mutta lattian saumat olivat sen verran pinnassa, että värin piti kuivua kunnolla ennen käsittelyä kostealla sienellä.


Monesti ollaan jo aiottu kokeilla tuunailla paikkoja dc-fixillä. Nyt sit käytiin Bauhaussissa ja ostettiin sitä. Ensimmäisenä kokeiluun meni kylpyhuoneen tasot. Toisaalta tykkään tosta seinästä ja lattiasta , mutta onhan ne vähän vanhanaikaiset.


Keittiöni kaapinovet olivat jo häirinneet pitkään, sillä väri ei mielyttänyt minua lainkaan. Vanha tuttu vinkkasi minulle DC fix -kalvon olemassaolosta ja päätin kokeilla, että miten sillä onnistuisi keittiön ovien päällystäminen. Oman haasteen työhön toi se, että keittiöni kaapistoissa oli osittain lasia ja myös . Sisustusideoita ja sisustuskuvia aiheesta DC - fix. StyleRoomista löydät tuhannet inspiroivat kodit ja kuvat. Tervetuloa mukaan sisustusyhteisöön - jaa inspiraatio!


Sep Siit tuli mieleen tutkia, miten ihmefiksi eli d-c - fix i voisi k ytt lattiassa. Pinterestissä on tosi paljon kuvia ihmisten ”fixailuista”. Olen myös nähnyt kuvia joissa on ”fixattu” mm.


D-C - Fix sisustustarrat, kontaktimuovit ja peilikalvot – itsekiinnittyvät tarrakalvot sileiden pintojen päällystämiseen. Helppo ja nopea tapa sisustaa kotona! Kaapinovet, pöytäpinnat, seinäpinnat, ikkunapinnat tai melkein mitkä tahansa sileät pinnat saavat nopeasti ja helposti näyttävän uuden päällysteen D-C - Fix kalvoilla.


Tarrapaneeli PopUp Magneettiefekti Kulta X m. Get started on liberating your interior design at Decoraid in your city! Location: Turku, Varsinais-Suomi, Finland. Moderni kylpyhuone , Etuovi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje