Ylivuotosarja

Poistunut valikoimasta Ei valikoimassa Tilattavissa myymälästä Tilattavissa myymälästä Saatavilla verkkokaupassa Tilattavissa heti saatavilla Sopimushintasi Norm. Ylivuotosarja Ø mm:n reiälle. Altaan seinämävahvuus enintään mm.


Käytetään altaissa, joissa ei ole sisäänrakennettua ylivuotoa. Näytä kaikki vaihtoehdot.

Pyöristettynä koko paketin. Valittu tuote on vaihdettu vastaavaan. Pesualtaan ylivuotosarja 27mm pyöreälle reijälle. Haitariputken mitat: halkaisija 24mm pituus 180mm - 395.


Saatavana mallina, jossa viemäröintirengas mutterilla, Sekä ilman jolloin kytketään suoraan esim. Kaikki tuotteet saatavilla vain yritysasiakkaille. Lämpö ja vesi – Hanat, hana- ja allastarvikkeet – Vesilukot ja tiivisteet – Prevex.


Toimittaja, OY PREVEX AB.

Tuotteen mitat: Tilavuus l. LVI-KUUSI OY Lvi-tarvikkeet ja varaosat. Myymme tunnettujen toimittajien merkkejä esim. Vesi-Piste Oy:n toimitusehdot. Yksinkertainen on kaunista.


Pidä rakenne yksinkertaisena – ja se toimii aina. Ymmärsimme tämän Prevexillä jo yli neljäkymmentä vuotta sitten aloittaessamme muovisten vesilukkojen valmistuksen. Meiltä kotimaiset vesilukot ja muut viemäröintitarvikkeet edullisesti.


Laajenna vuotolavaasi mukautuvan tyhjennyspakkauksen avulla. Tyhjennyspakkaus sopii vuototasoille, ja se mahdollistaa kätevämmän ja tehostetumman tynnyreiden . Valumarmorialtaan mukana tulevan ylivuodon välirengas jää tuolloin pois ja ylivuoto liitetään suoraan ylivuotoyhteeseen. Liitä ylivuotoletku vesilukon haarakappaleeseen. Haarakappaleen liitäntäputki.


Oraamalla ennen letkun liittämistä. Laatikko ei mahdu liikkumaan). Altaiden upotusreiän sabluuna on pakkauksessa. Teippaa sabluuna tukevasti levyyn.

Sahaa aukko kuviosahalla. Suojaa reiän reunat lakalla tai maalilla. Asenna ylivuotosarja alla olevan kuvan mukaisesti. Pujota tiiviste altaan reunan päälle (HUOM!


Tiivisteen pyöristetty reuna sisäpuolelle). Leikkaa tiivisteen alku-. Pesuallas, joka sopii erityisesti Libra -allaskaapin yhteyteen. Tilaus on sitova VBG:n vastaanotettua asiakkaalta kaikki toimitukseen tarvittavat tiedot. Mikäli toimitus viivästyy.


VBG:stä riippuvista syistä ja ostajalle aiheutuu välitöntä vahinkoa, on ostaja oikeutettu perimään viivästyssakkoa. Tuote on ostettavissa verkkokaupassa. Ja kuuluuko säännöllinen putken puhdistus asukkaalle vai taloyhtiölle?


En saanut kysymykseeni liitettyä valokuvia, mutta tässä linkki nettiin, jossa näkyy ongelmaputki.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje