Wilfa råsaftcentrifug je 400s

Confident Living Confident Living, i, 70. Produkter Fri frakt över 1kr. En råsaftcentrifug är inte en oumbärlig apparat i köket, men nypressad juice på morgonen överträffar all juice som finns att köpa. En bra råsaftcentrifug ger mycket juice och lämnar lite rester. Den är både enkel att sätta ihop och . Wilfa Squeezy JE - 400S är en mycket liten och smidig juicecentrifug.


Den har en tystgående men stark motor på 4W och en pressdel som jobbar både med- och motsols. Som resultat får du en smakfull juice fylld till bredden med näringsämnen. Den keramiska kvarnen gör den extra stark . Pressa ut de sista vitaminerna från frukt och grönsaker!


JE - 400S arbetar i två hastigheter, har löstagbara delar som tål maskindisk, samt ett vridbart munstycke som motverkar spill. Levereras utan orginalkartong och manual (kan laddas ner på nätet). Kan hämtas i Halmstad eller G. Den smarta juicer från Wilfa , gör det möjligt för dig att dricka dina vitaminer. Den kan användas för att pressa alla typer av frukter och grönsaker.


Med sin kompakta storlek kräver den mycket lite utrymme i skåpet eller på bänkskivan. Vill du tillaga färsk juice hemma varje morgon men har dåligt med utymme i köket ? Råsaftcentrifug JE - 400S. En mycket smidig juicecentrifug som är lätt att förvara. Ladda ner högupplöst bild. Få ditt paket imorgon om du . Material, Rostfritt stål.


Skötsel, Enkel att rengöra. Wilfa JE - 400S kan lätt nedmonteras för enkel rengöring. En kompakt och kraftfull juicecentrifug i stål från Wilfa. Squeezy råsaftcentrifug är lätt att rengöra och kan nedmonteras.


Hos KÖKHittar Du De Bästa Priser, Vi Samarbetar Med Sveriges Största och Marknadsledande Leverantörer. Hos Designteam Hittar Du De Bästa Priser, Vi Samarbetar Med Sveriges Största och Marknadsledande Leverantörer. Smakfull juice fylld med näring. Lägg i önskelista Skriv ut produktblad.


Juicentrifugen har två hastigheter och är lätt att rengöra.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje