Viking metsästysjalkineet

Retkitukun valikoimasta löydät luotetuimpien merkkien kestävät ja varmasti laadukkaat metsästyskengät ! Valitse esimerkiksi jämäkät ja kevyet Viking Stryn Gore-Tex Metsästyskengät tai kovaa kulutusta kestämään suunnitellut Härkilä Elk Hunter Gore-Tex kengät. Saatavana myös runsas valikoima naisten metsästyskenkiä. Tutustu suosittuihin ja luotettuihin Viking -metsästyskenkiin -kumisaappaisiin ja - vaelluskenkiin! Laadukkaat Viking -jalkineet on suunniteltu kestämään kovaakin käyttöä.


VIKING CONSTRICTOR II GORE-TEX KENKÄ BOAHuom! Toimitusaika tilaustuoteella 3-7vrkViking Constrictor II kenkä on varustettu Gore- Tex kalvolla ja Boa kiinnityksell. Lue lisää tuotteesta Viking Stryn GTX, metsästyskengät. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille, sekä 1päivän vaihto- ja palautusoikeus.


Kulutusta kestävät, laadukkaat ja vedenpitävät metsästyskengät kovaan käyttöön. Varsi on valmistettu korkealaatuisesta nahasta tukemaan jalkaa epätasaisissa maastoissa. Klassikko, joka ei koskaan mene pois muodista. Viking Hunter GoreTex, Korkeavartinen metsästysjalkine Gore-Tex -vuorella.


Kenkä on tehty käyttäjille, jo. Taustaa Omistin erittäin hyvät, jäykkäpohjaiset vaelluskengät. Aina sanotaan että metsissä vaelluksilla ja retkeillessä on hyvä . Viking Villrein RT Boa GTX Metsästyskengät ovat tarkoitettu erityisesti metsästykseen ja ulkoiluun. Nämä Vikingin varsikengät vaijerikiinnityksellä pitävät jalk. Valtakunnan seksikkäin eräverkkokauppa tarjoaa metsästyskengät joka lähtöön, keliin ja maastoon!


Nopea toimitus, helppo tilata! Kaikki Outnorthin metsästyssaappaat ovat parasta laatua , ne on testattuja ja selvinneet monista vaikeista kokeista sekä pohjoisissa että eteläisissä ruotsalaisissa . Hunter GTX kengän päällinen on täyttä pintanahkaa ja kengän kärki on kumivahvistettu. Huippukäytettävyys kivikoissa ja vaikeakulkuisessa maastossa. Lisää vertailuunNäytä tuotevertailuPoista vertailusta.


Lisää muistilistalleNäytä muistilistaPoista muistilistalta. Tässä Gore-Tex kalvollisessa korkeavartisessa metsästyskengässä yhdistyy vankka askeleen tuki ja . Suosituimmat vaellus- ja metsästyskenkämme ovat Härkila, Genzo, Aku, Zamberlan ja Garmont. Vaellus- ja kumisaappaista myydyimmät merkit ovat Viking , Dunlop ja MuckBoot. Verkkokaupastamme löydät myös lämpimat pilkkisaappaat ja talvikengät, kuten P. Original, Muck Boot, Kamik, Igloo ja Rapala mallit.


Nyt olisi tarkoitus löytää hinta-laatu-suhteeltaan hyvät ja jopa loistavat metsästyskengät. Ominaisuuksissa painottaisin vedenpitävyyttä, pohjien joustavuutta (suomaasto, ojitusalueet) ja pitoa. Mitkä kengät minun pitäisi valita? Lataa opas (pdf) tästä linkistä.


Kalvon ansiosta kengät pitävät 100-prosenttisesti vettä sekä hengittävät erinomaisesti. Kenkien ulkopohjissa on hyödynnetty Vikingin erittäin pitävää . Meindl Dovre Extreme GTX wide.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje