Tassusakset

Trixien kasvo-ja tassusaksien avulla saat siistittyä tarkasti niin kuonon- ja silmien alueen, kuin myös tassujen välit. Saksissa on pyöristetyt kärjet. Tukevat ja mukavat käyttää.


Show Dog tassusakset (1cm). Pyöreäkärkiset trimmaussakset, jotka sopivat mm. Ergonominen muotoilu mahdollistaa saksien pitkän yhtäjaksoisen käytön Hollow- Grou.

Tassusakset tassujen trimmaukseen ja siistimiseen. Optimum professional tassusakset. Toimituskulut ja toimitusaika toimitustavoittain, jos tilaat vain tämän tuotteen. Nouto omasta Postista ( säilytysaika 1viikko). Nämä kärjestä pyöristetyt sakset kuuluvat jokaiseen lemmikkitalouteen.


Ne sopivat esimerkiksi silmille tulevien karvojen siistimiseen ja takkujen poistamiseen. Molemmat terät on pyöristetty päästä, jotta lemmikkisi välttyy vammoilta, jos se liikkuu leikatessa. Tasokkaat Mars- tassusakset sopivat erinomaisesti koiran tassujen, korvien ja kuonon siistimiseen ja viimeistelyyn.


Tilaa Kasvo- ja tassusakset huippuedulliseen hintaan bitibasta - koirien halpahintamyymälästä.

Tervetuloa ostoksille bitibaan! Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille, sekä 1päivän vaihto- ja palautusoikeus. Mars tassusaksetPyöreäpäiset tassusakset , joilla on helppo ja turvallinen siistiä koiran tassuja, korvia ja kuonoa.


Valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Koirille, kissoille ja pienille eläimille - Metallia - Muoviset kädensijat, joissa kuminen pinta. Pyöreäpäiset, lyhytteräiset, ruostumattomasta teräksestä valmistetut tassusakset.


Sopivat erinomaisesti tassujen, korvien ja kuonon siistimiseen. Meidän koirien turkit harjataan läpi vähintään kerran viikossa. Turkit pestään, kun ne ovat likaisia. Kuraiset tassut vain huuhdellaan vedellä. Mitä useammin pesee, sitä nopeammin turkki likaantuu.


Koska meille on siunaantunut noita hyvin karkealla karvalla varustettuja mustia yksilöitä, joutuu turkin . Eläintarvikkeita edullisesti Tassutallista! Ergonominen, erittäin tukeva ja täsmällinen. Ammattilasien huippuhienot parturisakset. Saksetkin kannattaa puhdistaa, pestä ja kuivata heti käytön jälkeen. Kaikki lika tulee poistaa.


Tippa öljyä ajoittain nivelen tuntumaan.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje