Skeppshult valurautapata

Skeppshult - setti puulaatikossa. Setti sisältää litran pata, omelettipannu, l pata, parilapannu, syväpannu l ja paistinpannun. Sopii kaikille liesityypeille, uunille, grillille ja avoimelle tulelle. Teräs- ja valurautakahvaiset pannut kestävät myös uunin. Valmistettu käsityönä Ruotsissa.


Lataa korkearesoluutioinen kuva . Olen tehnyt siinä liharuokia. KitchenTime verkkokaupasta . Valurauta on klassinen materiaali. Wärtsilä Kockums valurautapata. Kaikilla pannuilla paistetaan pihvi, lohenpala ja . Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC82LzAvMC83L3NrZXBwc2h1bHQtcGF0YS1sYXNpa2FubmVsbGEtcHlvcmVhLTUtNS1sLXZhbHVyYXV0YS04ODgzNjAwNy5qcGc = . Tein pannuun rasvapolton uunissa . Pannussa nyt olevan paksun tahman saat kyllä pois ihan vaan reippaasti käyttämällä pannua. Mutta ensimmäisiä paistoksia ei kannata vieraille syöttää :D.


Paikka josta tilattiin oli joku ammattikeittiöihin. Nyt on kattelussa valurautapata , jotta voin hauduttaa muikuista ja silavasta patakukkoa. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus. Sen kun lataa täyteen sisäfilettä yms . Mulla on vanha UPO:n valurautapata , mutta oli unohtunut varastoon ja siinä on nyt hieman ruostetta.


Pannuissa valikima kattaa paistinpannut, korkeareunaiset pannut, lettupannut sekä parilapannut. Mulla on vaan yhden sorttisia paistinpannuja. Pannuja on saatavilla puukahvaisina, . Hellan virkaa meillä toimittaa induktiotaso, joka. Ostettiin sitten perinteinen hella keraamisella tasolla, kun käytetään valurautapannuja. Ja meidän valurautapannut ovat uusia, eikä tartu kiinni :) . Käsittääkseni, noissa ei oikeastaan ole kauheasti eroa.


Tuon kokin ratkaisu on vain öljysäästeliäämpi kuin de Buyerin. Buyerin mallissa taas kun siinä on niin paljon sitä öljyä niin ei tule riskiä siitä, että lämpö olisi epätaisainen, koska öljyä on paljon. Lopussahan se pyyhitään yhtä lailla pois.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje