Seinäjoen asuntomessut blogi

Pihaideoita asuntomessuilta. Pihat olivat valmiimpia kuin missään viime aikojen asuntomessualueilla, muistelen. Omakotitonttien koot vaihtelivat noin 800. Monen messutalon rakentamisesta kerrotaan blogeissa.


Tässäpä teille nyt heti tuoreeltaan näitä kuvia asuntomessujen lastenhuoneista. Monta muutakin lastenhuonetta on vielä näiden kuvien lisäksi messuilla tarjolla, mutta tässä nyt ainakin muutamia otoksia messutarjonnasta.

Messuilla oli kyllä paljon ihania taloja ja kivoja ideoita, yksi päivä meni kyllä tosi . Raksa- ja tee-se-itse - blogi. Kohde 1 Honka Markki jäi mieleeni jo median ennakkoretkeltä . Tapaaminen Zazan kanssa oli tänäänkin hämmentävä,. Talo Markki - modernin hirsitalon sisustamista ja perheen elämää seuraava blogi.


Nelisenkymmentä huikeaa kotia odottaa kävijöitä luokseen. Itse olin jo torstaina pressipäivässä ja . Honkatalot on mukana kahdella yksilöllisellä kohteella. Tästä blogista voit seurata messutalojen rakennustöiden edistymistä.

Asuntomessujen viralliset sivut . Mukana on useita upeita kohteita. Kurkkaa asuntomessujen parhaat palat! Yksi messurakentajista on kylän oma poika HP Parviainen, joka aloitti pitämään blogia kohteensa Hartman. Yksi messurakentajista on kylän oma poika HP.


Seinäjoen asuntomessut 8. Tällä kertaa esittelyvuorossa on kohde numero 2 Riihi, joka nuoresta iästään huolimatta on saanut kokea jo enemmän kuin moni talovanhus yhteensä. Muistatteko alkuvuodesta, kun lööpit huusivat asuntomessualueella sattuneesta tulipalosta? Kodin sisustuksesta vastasi sisustusarkkitehti . Keittiömaailman suola ja pippuri OH. Lukunurkka- blogihaasteen kolmen kärki on ratkennut!


Dekon ja Asuntomessujen blogihaasteen finalistit ovat tässä – äänestä suosikkiasi ja voita! Cobello lookkia Villa Tangon sisustuksessa. Eikä ihme, sillä tämä kohde on sisustettu tyylikkäästi arvokasta kartanokokonaisuutta ja upeaa ympäristöä arvostaen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje