Ravintola ilmari lounas

Voit toki poiketa myös kahville. Kevään aikana, saunatilojen valmistuttua tarjoamme asiakkaillemme tasokkaat saunatilat: Ilmari sekä Lea. Yrittäjä, tee profiilistasi näyttävämpi.


Kirjaudu ilmaiseen Oma Fonecta –palveluun ja muokkaa tietojasi. Lounas ma-pe: 10:30- 13:30. ILMARINKADUN LOUNAS KLO 10. Keittolounas € (sisältää: keiton, salaatit, leivät, juomat, kahvin ja jälkiruuan).


Buffet lounas € (sisältää: lämpimän ruuan, keiton, salaatit, leivät, juomat, kahvin ja jälkiruuan) . Arvonlisäverovelvollisuus: Liiketoiminnasta: 1. Ravintola Ilmari , Kaarina. Näytä roolit muissa yrityksissä (7). Sivulle on kerätty Turussa toimivia ravintoloita ja ruokapaikkoja. Klikkaa lounasravintolan nimeä niin näet suoraan ko. Eikö suosikkiravintolasi ole mukana?


Lähetä ravintolan lounaslistan www-osoite niin lisäämme sen sivulle. Myös tiedot toimimattomista tai vanhentuneista linkeistä ja muut . Graavattua siikaa ja pikkelöityä fenkolia150. Slightly salted White fish with pickled fennel.


Сиг слабого посола и маринованный фенхель. Creamy Finnish salmon soup. Традиционный финский суп с семгой и сливками. Italialainen sonaatti soi suomalaisin sävelin - Rosso! Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä.


TTT-Klubi Stand Up: Saariluoma, Johansson. Jaakko Saariluoma Lukuisista televisio-ohjelmista tuttu Jaakko Saariluoma teki stand up. Tampereen Suomalaisella klubilla soi elävä musiikki lauantaisin. Shoppailubrunssin voi nauttia.


Kaalilaatikko, puolukka G, M. Kasvispyörykät, juureskastike G, L. Bregoa tulee pyörittämään pitkänlinjan kokki Jarkko Erkkilä sekä Minna Alikirri Kiitos kuluneista vuosista kaikille ilmarin asikkaille. Ilmari järjestää Itsenäisyyspäivän lounaan Klo 13.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje