Pölynimurien vertailutesti tts n tiedote asuminen teknologia ja palvelut 4/2015 (691)

Jämför priser på Fiskars X-XXL Splitting Axe Yxa. Hitta bästa pris och läs omdömen - vi hjälper dig hitta rätt. Använd vår tjänst för att göra det bästa köpet av Fiskars XSuper Klyvyxa. För extra stora stockar med diameter cm.


En modell för tunga arbetsuppgifter och med mycket långt skaft för att garantera maximal svinghastighet. Fungerar bäst som ett kompleterande verktyg till Xeller Xför att klyva de största och tyngsta stockarna. Fiskars största och kraftfullaste yxa , anpassad för dig som ska klyva större och tjockare kubbar.


Välkommen till Jula och en trivsam trädgård! Leverantör: Fiskars Sweden AB. Observera, denna text är maskinöversatt. Yxhuvudet är större för kraftigare sving och klyvni.


Föregångaren till Fiskars X för klyvning av tände. Två gamla Fiskars yxor i storlek med X10:an, används till allt där yxan kommer att få stryk. Min egen goding är försgångaren till X7. För det priset får man en yxa som jobbar med kroppen och inte emot den. Man behöver aldrig känna att . När det gäller bäst i test så var det hårt mellan Gränsfors och Fiskars.


Det skilde en tiondel i slutbetyget – mot – till Gränsfors. Skillnaden i prestanda är så liten att det mer är en smaksak vilken yxa man föredrar. Kilformen är inte särskilt markerad på de minsta yxorna, men blir större ju tyngre yxa.


Fiskars är också ensamma om att tillverka klyvkilar med huvud i konstmaterial, som inte ger. Efter några veckors testhuggande kan vi konstatera att yxan biter riktigt bra. Bäst på de något mindre klabbarna och perfekt till bastuveden. En bra tjejyxa , förvånansvärt lätt. Greppvänlig och passar både den vänster- och högerhänte.


Snygg är den också jämfört med gammelyxan. Yxan har även testats av . För utomhusaktiviteter och för lägereld beredningen. Den lilla storleken praktisk och lätt att använda.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje