Hirsimökkien sisustus

Arja ja Raimo Saaren kesäparatiisi on kaunis hirsimökki Keiteleen rannalla. Hirret ovat peräisin Viitasaaren vanhasta pappilasta. Viitasaaren kirjastosta löytyneiden asiakirjojen mukaan myös ovet ovat samasta rakennuksesta. Tuhannen tarinan koti: Haluamme, että talon historia kauppana ja museona näkyy samalla kun rento tunnelma säilyy.


HirsitalotMökkityyli Sisustussuunnittelu Haku Hirsimökit KorotOlohuone. Hirsitalon historiaan kuuluvat kauppa ja museo, nyt talo on nelihenkisen perheen koti – katso tunnelmallinen sisustus ! Kotiin sisustusideoita sanalle hirsimökki. StyleRoomista löydät inspiroivimmat kuvat ja kodit. Rantamökin pieni tupa pursuaa vanhoja huonekaluja ja esineitä. Rikkinäinen tuoli on nostettu kattoon koristeeksi.


Yli satavuotiaan hirsimökin tuvassa sisustus kunnioittaa vanhaa tyyliä. Puuhella on alkuperäinen. Pyydä mökkinaapurit kylään ja kysy, jos he haluavat ylimääräiset tavarasi. Jotta mökin sisustus toimisi jatkossakin, varmista, että kaikki elementit ovat tasapainossa.


Käytä sisustuksessa samansuuntaisia värejä. Varmista, etteivät tavarat ole liian sekavasti esillä ja että huonekalut palvelevat . Katso rennot, modernit kaluste- ja tekstiilivinkit kuvakarusellista! Mökin sisustus , kesämökin sisustus , mökkituliainen. Helppo tapa rauhoittaa eläväpintaista hirttä on väritys. Täällä oli toiveissa saada myös kontrastia satavuotiaan pirtin rinnalle, . Tällä kertaa Viikon valinnoissa aiheena on mökin sisustus.


Suomessa on reilut puoli miljoonaa kesämökkiä – tuohon määrään mahtuu yhtä monenlaista mökkiä kuin mökkeilijääkin. Se mikä mökkejä kuitenkin usein yhdistää on se, että ne ovat asukkailleen rakkaita paikkoja. Ehkä mökillä on vietetty kesiä . Tämän viikon Pientä mökkiremonttia kohde sijaitsee Haukivuorella Kurkisen saarella, jossa Erkki on myymässä vähäiselle käytölle jääneen järvenrantamökkinsä. Tämän käsinveistetystä pyöröhirrestä valmistettu mökkikokonaisuus on rakennettu puhtaan ja luonnonläheisen Kyyveden rannalle , josta aukeavat kauniit . Helsingin Katajanokalla sijaitseva neliöinen yksiö on kuin hirsimökki. Moderni hirsimökki mielenmaisemissa.


Vaikka mökillä tehdään myös töitä, arki muuttuu hetkessä lomaksi, kun saunan piipusta alkaa tupruta savu ja palju kutsuu kylpijöitään. Suurien lasipintojen ansiosta sisä- ja ulkotilojen rajat hämärtyvät ja vuorokauden ja sään vaihtelut tulevat osaksi Glass Housen sisustusta. Olen kiinnostunut nimenomaan vapaa-ajan asunnon sisustuksesta.


Siivotun mökin tilavuus sai Annen haaveilemaan uudesta sisustuksesta ja maalaamisesta. Valkoista rakastava Anne sai veljeltään tiukan ohjeistuksen mökin maalaamisesta: - Tästä ei sitten tule valkoista. Pikkuhiljaa totuus valkeni Jannelle, kun nurkkiin alkoi ilmaantua valkoisia maalipurkkeja. Haluaisin tietoa siitä kun teimme pari vuotta sitten ikkuna remontin ja nyt sitten viime kesänä lisäsin kanavapuhaltimen välikatolle ja poistoventtiilit saunaan joka on mökin yhteydessä ja mökkiin hellan päälle kattoon.


Tämä siksi kun ei meinannut ruuan. Hirsimökki tässä tapauksessa eräkämppä lämpeää talvella noin 3tunnissa että voi paita päällä olla. Sitten homehtuu vain sisustus.


No jaa huonosti salvottu hirsimökki ,ja joka nurkasta tuulee jne,taitaa useammin hirsimökissä sukat pyöriä jalassa kun hyvin tehdyssä lautamökissä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje