Fritidsyxa

Ultrakompakt fritidsyxa som utan problem kan bäras i bältet eller mindre ryggsäckar. Yxan har mycket god balans, skaft av glasfiberfylld polyamid och ett tungt, lite bredare blad. Kanvashölster för yxeggen ingår. Yxan har god balans, skaft av glasfiberfylld polyamid och ett tungt, lite bredare blad.


Nylonhölster med bärhandtag ingår.

Praktisk och behändig fritidsyxa. Perfekt att packa ner i ryggsäcken när du ska vandra, fiska eller jaga. Yxhuvudet är tillverkat av borstål med svart ED-beläggning och har ett svart eggskydd av läder. Skaftet av polypropylene ger ett stadigt grepp. Här finns fler produkter i samma stil.


Jämför priser och läs recensioner på Handverktyg. Välkommen till PriceRunner!

Morakniv Fritidsyxa Camp on varuste. Fri frakt vid 695:- till kg. Webhallen Webhallen, i, Fraktfritt till butiker. Samma pris online som i butik.


Olsana Olsana, i, Handla tryggt hos prisjakts äldsta företag. Active Outfit Active Outfit, i, Prisgaranti. Med den här specialtillverkade yxan är det enkelt att klyva småved och spänta tändved.


Yxan är också lätt att bära med sig när du ska ut och campa. XJakt- och fritidsyxa - storlek XXS. För täljning och uppbyggnad av lägereld. Lätt att bära med sig och ett mångsidigt verktyg som kan ersätta en större kniv på utflykten. En liten yxa för att hugga ved eller för trädgårdsarbete.


Eggskydd i läder medföljer. Huvudet är fäst vid skaftet med både en träkil och en stålkil för att garantera säkerheten. En sökbar meänkieli-svensk ordbok på nätet som är öppen för nya ord.


Kom, sök och medverka till att bevara och förnya det tornedalsfinska språket!

Vi garanterar bra pris, personlig service och snabb leverans. Mora Camp Fritidsyxa är med sin låga vikt ett smidigt alternativ att ha med sig på äventyret när ni behöver hugga ved eller slå läger. Jakt Och Fritidsyxa Fiskars x5.


Liten jakt och fritidsyxa. Den här produkten har utgått ur sortimentet. Visa alla produkter från FISKARS Visa alla produkter från Trädgårdsredskap .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje