Boolimaljat

Design, Timo Sarpaneva, Iittala. Pientä nirhaumaa yläreunassa. Muistan kyllä että oon siellä boolimaljan nähny livenäkin (siis mikä mun mielestä oli boolimalja ). Voithan mennä kurkkaan paikan päälle, jos kerran Espoossa . Boolimalja alkaen Eur 15. Valmistaja: Humppilan Lasi.


Muottiin puhallettua lasia. Maljassa Heimo Koru Oy:n valmistama panta karaatin kultauksella. Kuvassa myös settiin kuuluva lasinen boolikauha. Lähtökohtana on kuitenkin, että boolimaljasta riittää vähintään viisi juoma-annosta.


Kiinnipuhallettu lasi, reuna hiottu, messinkivanne. Np Diletantta, jos vertaa tuon kysyjän maljan pohjaa Gaissa laseisin, niin niissä pohja on hieman erilainen. Epäröin hieman itsekin nimetä kysyjän maljaa Gaissa sarjaan kuuluvaksi, kun . Glosbessa, ilmaisessa online- sanakirjassa. Selaa miljoonia sanoja ja sanontoja kaikilla kielillä.


Ruskeansävyistä ja kirkasta lasia. Suuaukon halkaisija 2cm. Käyttökulumaa, tahroja ja naarmuja. Tai kaikki yhdessä eurolla. Avainsanat: boolimalja , (13l, teräs), kauha, (muovi), kulhot, tarjoiluastiat.


Silloin kun kissoille ei tarjoilla kevyt kermaa, pitää raukkojen tyytyä ihan tavalliseen kraanaveteen. Meidän jengillä ei ole taitoja ryystää hanasta joten täti-ihminen on taas saanut ostella niille sitten erinnäisiä boolimaljoja , tässä niiden top kolmonen. Sijalla on Zooplussalta ostettu . Lasinen boolimalja ja kuusi lasia, mukaan muovinen boolikauha.


Kaupunginosa: Inkilänmäki. Kirkas iso lasinen boolimalja ja lasikuppia. Ostamalla tämän tuotteen säästät kiinteitä luonnonvaroja noin. Jaa: Saattaisit olla kiinnostunut myös. IITTALA Mariskooli (kirkas).


Tyylikkään kattauksen luot Orthex Deli astiastolla. Konepesun- ja mikronkestävä. Osta Lautaset ja kulhot tuotteet helposti Tokmanni-verkkokaupasta. Kulho, kuparipainokoriste, sininen. Kastikekulho, raitakoriste.


IKEA - TRYGG, Tarjoilukulho. Suuri jalallinen teräscooler on kattauksen kruunu ja pitää juomat viileänä. Malja on myös näyttävä boolimalja tai salaattikulho juhlissa. Minulla on tapana käydä välillä näyteikkunaostoksilla ja ihastella kaikkia kauniita tavaroita.


Yleensä kiertelen kauppoja myös niin, että pidän silmäni auki häätavaroiden varalta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje