Aktiivihiili hammastahna

Puhtaan hiilijauheen lisäksi apteekkeihin on saapunut toinenkin hiilituote, hiilihammastahna. Curaproxin hammastahnat ovat . Sopii aftaherkille, ei vaahtoa. Pakkauksessa musta hammasharja.


Varmistin hammaslääkäriltäni mitä mieltä hän on aktiivihiilen turvallisuudesta ennen kuin aloitin testauksen, ja hiili sai hammaslääkäriltä vihreää valoa. On kuulemma turvallinen eikä vahingoita hampaan kiillettä, hammaslääkäri totesi että hänellä on itselläänkin käytössä aktiivihiiltä sisältävä hammastahna. Raikkaan limen makuinen, aktiivihiiltä sisältävä valkaiseva hammastahna. Black Is White - hammastahnan sisältämä aktiivihiili imee itseensä värjäytymistä aiheuttavat hiukkaset ja antaa valkoisen hymyn ilman kiillevaurioita.


Hydroksyyliapatiitti yhdessä fluorin kanssa vahvistaa kiillettä ja auttaa vihlontaan. Entsyymit tukevat syljen antibakteerista vaikutusta. Georganics-sarjan mainiolta maistuva, luonnollisen tehokkaasti hampaita valkaiseva hammastahna puhdistaa hampaasi käden käänteessä! Timanttinen hymy on ahkeran käytön tuloksena! Aktiivihiili - hammastahna auttaa lisäksi hammaskiilteen uudelleen miner.


Lopputulos yllätti kyllä . Jenkkifirma Beverly Hills Formula on tuonut hammashoitomarkkinoille hurjalta kuulostavan tuotteen: mustan hammastahnan. Perfect White Black Toothpaste lupaa supervalkoiset hampaat turvallisesti. Tahnan pääraaka-aine on aktiivihiili , joka on nyt muotiainesosa kauneuden- ja ihonhoitotuotteissa. Voit korvata sillä normaalin hammastahnasi , käyttää sitä normaalin hammastahnasi lisänä tai pestä sillä hampaasi, kun olet juuri syönyt tai juonut jotain värjäytymiä aiheuttavaa.


En missään nimessä menis suosittelemaan aktiivihiiltä fluoritahnaa täysin korvaavana tuotteena, mutta tekstin muut vaihtoehdot . Voidaan käyttää tavanomaisen hammastahnan tapaan ilman rajoitteita. Täällä matkalla olen käyttänyt hampaiden pesua tehostamaan pienen pienen ripauksen Warpaint-aktiivihiilijauhetta. Kastan hammasharjan kärjen varovasti Warpaint-purkissa ennen pesua. Sisältää aktiivihiiltä kookoksen kuorista ja luomu piparmintun eteeristä öljyä. Tässä tapauksessa tuote tulee kuitenkin siis valmiin tahnan muodossa.


Heti ensialkuun huomasin, että tällaisen tuotteen käyttö on paljon miellyttävämpää kuin sellaisten jauhemaisten. Sen sisältämä aktiivihiili imee itseensä värjäytymistä aiheuttavat hi. Musta hammastahna , jonka aktiivihiili imee itseensä hampaiden värjäymät.


Valkaisee hampaat ja raikastaa hengityksen. Alhainen hankausarvo ei vaurioita hammaskiillettä. Ei sisällä vaahtoaineita, joten sopii myös aftaherkille.


Georganicsin luonnollinen valkaiseva hammastahna puhdistaa ja auttaa hammaskiilteen uudelleen mineralisoitumista sen sisältämien mineraalien kuten kalsiumin, kaliumin, magnesiumin ja piidioksidin ansiosta. Mukana tämän hetken kuumin puheenaihe, aktiivihiili valkaisemaan hampaita.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje