Teräslevy 10mm

Nopeasti kotiin toimitettuna. Kuumavalssattu teräslevy Suurenna. Lisää tämä tuote suosikkeihini. RAUTALEVY MULTISTEEL 35 696.


Teräslevyt RAEX40 10mm kulutuslevy . LVISK-nro, SAP-koodi, Kuvaus, Pakkaus.

TERÄSLEVYT KUUMAVALSSATUT. Päästökäsitelty ja lämpövanhennettu alumiinipyörö. ViestiKirjoittaja kalimeera 26. Eli niiden painot on 16kg ja 24kg. Vaiha kaapeli, vaiha poksi!


Pitkäaikainen kokemus ja laaja-alainen. Myymme ja varastoimme mm. Spartan UK:n valmistamia kuumavalssattuja teräslevyjä.

Etusivu › Rakentaminen ja remontointi Välimuistissa Samankaltaisia Motonetista saat pienrakentamiseen huonekaluputket, kulmaraudat, teräsputket, kulmapalat, pyöröteräkset ja nailontangot. C-profiilit ja tarvikkeet. Teräsputkiprofiilit ja tarvikkeet. OHUTSEINÄPUTKI suorakaide. Suunnittelijalla on nimikkeitä, jotka määrittävät laatua ja paksuuutta.


Fyysikko kysyy, mikä on teräslevyn ominaispaino ja piirtää harpilla ympyrän. Hän sanoo ympyrän halkaisijan olevan yksi (1). Osavalmistuksemme monipuolinen ja järeä konekanta sekä osaava henkilöstö mahdollistavat tehokkaan ja laadukkaan levyosien valmistuksen.


Levyn paksuus on samoin . Vahvuutemme on erityisesti yli mm paksujen teräslevyjen leikkaus ja muovaus. Meillä on pitkä kokemus erilaisten lieriöiden, kartioiden, kaarevuudeltaan . Nyt haenkin käyttäjien kokemuksia eri pajoista. Mitkä niistä tekisi pieniä tilaustöitä?


Puhutaan materiaalipaksuutena 10mm teräslevystä ja vastaavanpaksuisesta alumiinilevystä. Poraa pienellä alkureikä ja sitten varsinaiseen kokoon. Menee ihan tavallisella metalliterällä.


Rundeillakaan ei ole niin suurta väliä kunhan ei polta terää. Itse tein 10mm reijän 10mm rosterilattaan ensim poppariterällä, sitten 6mm ja lopuksi 10mm ja kierretapilla jenkat .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje