Spagetti bolognese

Tässä klassinen bolognalaisen alkuruoan ohje. Aidossa bolognesekastikkeessa käytetään aina lihalientä, porkkanaa ja juuriselleriä. Juuri nämä ainesosat antavat kastikkeelle sen ominaisen maun. Tarjoile spagetin ja parmesaaniraasteen kera. Paras bologneseohje mihin olen törmännyt Maidoton.


Reseptin tekijä: dragon_80.

Pasta bolognese on yksi Italian keittiön klassikoista. Maukas kastike syntyy hiljalleen hauduttaen. Silppua pekoni, sipuli ja valkosipulinkynnet ja raasta kuoritut juurekset. Ruskista pekoni, lisää öljy ja sipulit.


Kuullota sipulit rasvassa. Kuutioi pekoni, kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Paista jauheliha kypsäksi. Kastikkeen maku paranee entisestään pitkän .

Spagetti bolognese on helppo ja herkullinen arkiruoka, joka valmistetaan vihanneksista ja jauhelihasta. Knorr Fond du Chef -liha-annosfondi tuo. Pane spagetin keitinvesi kiehumaan.


Kuori ja hienonna sipuli sekä valkosipulinkynnet. Viipaloi valkosipuli ja leikkaa sipuli ja porkkana pieniksi kuutioiksi. Kuumenna kattilassa reilu loraus oliiviöljyä ja lisää sipuli, valkosipuli, porkkana ja pekoni. Rakkaalla lapsella on monta nimeä, joten osalle tämän ohjeen otsikko on kauhistus ja väärin ja toisille taas arkea.


Kutsun tätä nyt kuitenkin sillä nimellä jolla tätä huippusuosittua ruokaa Suomessa yleensä kutsutaan. Oma ohjeeni on kehittynyt jatkuvasti teinivuosista asti ja muuttunut . Pasta i alle former og fasonger er populær mat for de aller fleste, og øverst på popularitetsstigen regjerer nok spagetti Bolognese , spagetti med kjøttsaus! Lisää sen jälkeen jauheliha ja ruskista. Her er en enkel og barnevennlig versjon.


Vil du ha den litt “tøffere”, så tilsett et par finhakkede hvitløkbåter sammen med de andre grønnsakene. Italian Bolognasta lähtöisin olevasta ruokalajista onkin olemassa lukuisia muunnelmia. Tomaattinen jauhelihakastike pastalle. Perinteinen seuralainen keitetylle spagetille tai muulle pastalle raastetun Parmesanin kera.


Jauheliha tomaattikastikkeessa on varmaan. Pasta Bolognese on maukas ja helppo arkiruoka, joka valmistuu käden käänteessä!

Voit lisätä kastikkeeseen erilaisia juureksia , kuten palsternakkaa tai selleriä. During the last minutes of cooking, bring a large pot of water to a boil over high heat to cook the spaghetti. Pasta water should ALWAYS be well salted.


Meanwhile, cook the spaghetti in a large pan of salted boiling water, as per the packet instructions, until just tender. Drain and divide between serving plates. Top with the Bolognese sauce and sprinkle with grated Parmesan cheese if you fancy (1½ Syns per level tbsp).


Tip: You can freeze the sauce . This spaghetti Bolognese recipe has very simple ingredients that create a really tasty family dish, make a little extra and have the leftovers for lunch! Makaronilaatikon muunnos syntyy spagetti bolognesea mukaillen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje