Ruostumaton teräslevy hinnasto

Nopeasti kotiin toimitettuna. Levy ruostumattomasta teräksestä. Levyt ruostumaton teräs, sis. Sileillä tyssätartunnoilla varustettu kiinnityslevy keveisiin kiinnityksiin.


Kiinnityslevyjä käytetään muodostamaan paikallavalu- ja elementtirakenteiden pintaan hitsauskiinnitysalusta. Voit etsiä tietokannasta myymälästämme löytyviä tuotteita, joko vetovalikosta tuoteryhmän perusteella tai suoraan tuotteen nimellä.

Tuotteen kuvaus kenttä kertoo tuotteen saatavuus tilanteen. Rautakauppasi Turussa, Nakorauta Oy, tarjoaa ruostumattomat terästuotteet moneen tarpeeseen. Meiltä saat levyt, putket ja tangot – myös mittatilaustöinä.


R= Reijän halkaisia (mm). T= Reijän keskeltä viereisen reijän keskelle (mm). Kuvien levyjä 480x5paksuus 1mm.


Voidaan vaihtaa myös romuautoihin ja muuhun kierrätyskelpoiseenmetalliin,koneisiin ja romuakkuihin. Levyjen pinnanlaadut ovat 2B ja hiottu. RST , HST HITSATUT PUTKET.

Myös ruostumaton ja haponkestävä kyynellevy kuuluvat varasto-ohjelmaamme. Kylmävalssattu jousiteräslevy 1. Ruostumaton jousiteräslevy. Valikoimastamme löydät useita vaihtoehtoja erilaisista kuviolevyistä, kyynellevyistä ja värjätyistä kuviolevyistä. Mittamääräiset levykoot toimitusmyyntinä.


Kespet Oy tarjoaa monipuolista palvelua erilaisiin . Karotek Oy toimittaa ruostumattomasta teräksestä valmistettuja putkia, putkenosia, kankiteräksiä, laippoja, levyjä sekä venttiileitä teollisuuden tarpeisiin. Etsi valssattu teräs kela - ruostumattoman teräksen arkin - ruostumaton teräslevy täällä kanssa GNEE, joka on yksi johtavista valmistajien ja toimittajia Kiinassa. Olemme irtotavarana kuuma myyntituotteita varastossa valinta. Olemme jatkuvasti kehittäneet tuotevalikoimaamme asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tuotteiden korkean laadun takaavat Euroopan johtavat toimittajat.


Asiakkaana hyödyt laajasta ruostumattomien terästen valikoimastamme, johon kuuluvat levy -, tanko- ja putkituotteet niin vakio- kuin erikoislaaduissa. Korroosio (ruoste) on yksi tavallisen teräksen suurimmista varjopuolista. Reikälevy 2x80x240mm rst.


Matkahuolto, lähellä- paketti 90€. Posti kotiinkuljetuksella 140€. Nouto tavaratalosta kanta-asiakkaille €. Toimituskulut alkaen 90€.

Osta ruostumatonta teräslevyä 3peiliä täältä. Olemme ammattimaisia ​​3ruostumattomien teräslevyjen valmistajia ja toimittajia. Olemme yksi uskottava valmistajien ja toimittajia Kiinassa.


Tervetuloa tarkastushintaan tehtaallamme.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje