Lumon parvekelasit varaosat

Verkkokaupastamme hankit nyt helposti ja nopeasti pientuotteitamme parvekelasituksiin. Myymme nyt reunatiivisteet ja lasinvälitiivisteet mm parvekelaseihin edullisesti verkkokaupassamme, myös parvekelasituksiin tarkoitettu seinälukon löydät sieltä. Toimitusaika on keskimäärin viikkoa, kuvat ja . Hyväkin tuote kaipaa aika-ajoin huoltoa ja säätöä.


Lumon tarjoaa nyt helpon tavan huoltaa ja säätää parvekelasitus toimimaan uuden lailla. Oma valtakunnallinen Lumon huoltoverkosto ja uudet alkuperäiset Lumon varaosat takaavat onnistuneen ja luotettavan lopputuloksen.

Lumon on ainut toimittaja, jolla myös varaosat laseihin. Onneks sulla mennyt vaan tiiviste. Mulla erään muun firman lasit ja ei saa osai enää ja koko lasit meni uusiks. Ei muuten myy LUMON -asentajat pimeästi mitään osia. Kysyin uusia laseja asentajalta ja antoi myyjän kortin ja käski siltä ostamaan.


Parvekelasitukset tulivat markkinoille kolmekymmentä vuotta sitten. Talojen rakenteet liikkuvat ja parvekelasien osat kuluvat. Huollolle on ollut tarvetta pitemmän aikaa.

Teetä parvekelasien huolto säännöllisesti niin lasit on huomattavasti turvallisemmat käyttää. Lasitus toimii ja vältyt isoimmilta korjauksilta. Muutin vuoden vaihteessa Seniori taloon, jossa on Jokke- parvekelasit. Lumonin röyhkeä rahastus on tullut monen tietoon, samaa ja parempaa laatua sekä kotimaista tuotetta on tarjolla muitakin kuin Lumon esim NIKA joka 1. Varaosalasien tilaus kestää pari-kolme kuukautta ja maksaa paljon.


Se johtunee vastuukysymyksistä, mutta myös siitä, ettei esimerkiksi vuotta sitten asennettuihin parvekelaseihin ole enää varaosia. Tällainen on yksi esimerkki Lumon Oy:n parvekelasitusten huoltoja tekevän Olli Taivaisen kokemuksista, joita on karttunut vajaan vuoden ajan eri puolilta Etelä-Suomea. Lumon parvekelasit vievät kokonaan avattuna vain erittäin vähän tilaa. Lasit avautuvat kokonaan ja ovat helposti pestävissä. Lisäksi parvekelasitus pidentää rakenteiden ikää ja . Toivotamme mania hyviä hetkiä.


Jos parvekelaseja ei ole huollettu, niitä on vaikea käyttää ja voi aiheuttaa käyttäjälle vaarattilanteita. Maakunnan Lasista löytyy ratkaisu parvekelasien ongelmiin. Parvekelaseissa esiintyy eri tyyppisiä ongelmia, joihin löydämme ratkaisun.


Huoltamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Muoviosat ovat vaalean- tai tummanharmaita. Rakennustarvikkeet ja työkalut.

Valtaosa parvekelaseista on vielä käytössä. Lumon verkkokaupasta tilaat helposti myös yleisemmät varaosat parvekkeellesi. PARHAAT AURINGONSUOJAVERHOT LIIKKUVAT PYSTYSUUNNASSA VAPAASTI Lumonin lasikohtainen auringonsuojaverho tehdään mittojen mukaan. Verhoa voidaan liikuttaa . Pienellä vaivalla voit pitää huolta, että oman parvekkeen lasit pysyvät kunnossa.


Jos lasit eivät kuitenkaan toimi normaalia voimaa käyttäen, kannattaa olla yhteydessä huoltoon.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje