Iphone laturi

Adapterit matkapuhelimeen. Laturisovitin, matkalaturi, datakaapeli. Sopii Nokia, Sony Ericsson ja muihin kännyköihin. Parhaiten on toiminut energizerin johto, joka minulla on autossa.


Se on paljon jämäkämpää tekoa, ja kestänyt aikamoista . Autolaturi kahdella USB -liittimellä 4A.

Tule sivustollemme ja löydä edullisin, toimivin ja par. Ostin tämän intiin, jotta voisin jättää elektroniset laitteeni latautumaan kaappiin ( tabletti, älykello, psvita, sähkölukija, puhelin). Vertaa hintoja ja tilaa heti. Virtalähde riittää silti moneksi päiväksi!


Digishopista löydät tarvitsemasi laturit puhelimeesi. Tilaa haluamasi tuote verkkokaupastamme ja toimitamme sen sinulle helposti ja edullisesti haluamaasi osoitteeseen, tai voit noutaa tilauksesi . Onko alkuperäinen laturi kateissa? Vai tarvitsetko ylimääräisen?


Olemme koonneet laturimme tähän, jotta löytäisit helposti juuri omaan puhelimeesi tai vaikkapa tablettiisi tai muuhun laitteeseesi sopivan laturin.

Osa latureista toimii V:n virralla, joten ne sopivat esimerkiksi autoon tai veneeseen. Puhelimen vaihdettavat akut, laturit ja liitäntäkaapelit. Käytämme verkkosivuillamme evästeitä, joiden avulla voimme tunnistaa laitteesi ja muokata käyttäjäkokemuksesi mahdollisimman hyväksi.


Voit poistaa tietokoneellesi tallennetut evästeet käytöstä, mutta se voi heikentää kotisivustomme toimintaa. Selvitämme vastauksen tällä sivulla. Nuori kuoli laturin aiheuttamaan sähköiskuun, kun hän kierähti nukkuessaan pistorasiaan kytketyn rikkinäisen latauskaapelin päälle.


Puhelimelle tai tabletille tarkoitettu alkuperäislaturi on aina paras vaihtoehto. Apple iPad USB-verkkovirtalaturi 12W. Jos latureita saa vaikkapa kolme kympillä ja alkuperäinen laturi maksaa euroa, herätyskellojen pitäisi soida. Ja jos puhelin maksaa 6euroa ja merkkilaturi parikymppiä, niin kannattaako siinä säästää – varsinkin kun kyse on . Ai menee takuuseen menee vaikka se johdon pää on . Viimeksi muokannut amanita päivämäärä 2. Hong Kongista voit ostaa latureita useamman kappaleen, vaikka kotiin, työpaikalle ja autoon, jolloin sinun ei tarvitse kantaa yhtä laturia koko ajan mukanasi. Xtorm XPDCube Power Hub laitteen USB laturi.


Energizer Quick Charge 2. Micro USB valkoinen verkkolaturi.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje