Whirlpool pesukone huuhteluaine

Tämä pesukone on tarkoitettu ainoastaan kotitalouk- sissa yleisen pyykkimäärän pesuun ja linkoukseen. Käytä pesukonetta tämän käyttöohjeen ja ohjelmataulukon ohjeiden mukaisesti. VAROTOIMIA JA YLEISIÄ SUOSITUKSIA.


Ongelma piilee siinä, ettei kone ota huuhteluainetta lokerosta ollenkaan, vaan aine jää siihen. Olen käyttänyt koko aine-höskää irtikin ja puhdistellut, samoin muita, muttei siitäkään ollut . Voisko joku auttaa nestemäisen pesuaineen asiaa.

Pyykinpesukoneen pesuainesäiliö menee aina ihan tukkeeseen. Kertokaa mulle mikä pyykkikoneen kolmesta lokerosta on. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Keskustelu - Miksi pyykinpesukoneessa huuhteluaine lokeroon jää.


Ei auttanut vaikka puhdistin kotelon. Se vain jäi arvoitukseksi, miksi huuhteluainen ei huuhtoutunut kotelosta? Unohda huuhteluaineet ja suosi nestemäisiä pesuaineita.


Pesuaine kyllä huuhtoutui. Nestemäinen pesuaine edestätäytettävässä koneessa 22.

Astianpesukoneesta vielä 29. Kaikkea pesukoneista kuivausrumpuihin, uuneista jääkaappeihin, liesituulettimista kahvinkeittimiin! Kone on tarkoitettu kotitalouskäyttöön.


Takuu ei ole voimassa, mikäli konetta käytetään kaupallisiin tarkoituksiin. Konetta ei saa sijoittaa sellaiselle pehmeällä matolle tai alustalle, joka voi tukkia koneen pohjassa olevat tuuletusaukot. Miehen perkele on mennyt tiputtamaan väärään lokeroon pulveria ja nyt se huuhteluainelokerikko on tukossa ja pesun jälkeen aina täynnä vettä vaikka olen yrittänyt tyhjätä sen parhaani mukaan joka kerta. Olisiko kellään mitään hyvää neuvoa sen puhdistamiseksi?


En koskaan käytä huuhteluainetta , enkä koskaan käytä jauhemaista pesuainetta. Nyt tilanteen pakosta piti ostaa jauhemaista pesuainetta, ja tajusin etten tietä kumpi lokeroista on pesuaineelle? Siellä pesukoneen sisällä joku kone käy omaa ohjelmaansa läpi.


Luulisi olevan ihan normaalia. Ehkä ne reptiliaanit yrittävät sillä naksumisella ottaa yhteyttä? Poistoletku menee viemäriin. Huuhteluaineelle on oma säiliönsä.


Puuttuu: whirlpool Hyvä pesukone? Meilläkin on Siemensin automaattisesti annosteleva pesukone ja siinähän voi käyttää mitä tahansa nestemäistä pesuainetta ja huuhteluainetta. Koneelle kerrotaan, mikä aineen oikea . Niukka vesi, kylmä pesuohjelma ja liian runsas annostus vääränlaista pesuainetta voi rikkoa pesukoneen parissa vuodessa.


Kodinkonekorjaaja Mikko Ranta näkee hajonneita koneita päivittäin ja tietää miten pesukoneen elinikää voi pidentää.

Audifinns › Yleiset › Muu tekniikka Samankaltaisia 4. Työkaverilta saisin halpaan hintaa 2v vanhan ppkoneen, jossa ei linkous toimi. Whirlpool is a registered trademark of Whirlpool USA. Ohjelma stoppaa tähän ja jatkuu kun kääntä kiekan seuraavaan kohtaan. Mahtaisiko foorumilla lymyillä pienkonekorjaajaa joka osaisi sanoa missä vika? Ja mahtaisiko olla halpa korjaus eli . AEG L8FEN962C ET PESUKONE.


Tavallisessa pesukoneessa huuhteluainetta pääsee vain kolmasosaan pyykeistä. KOMixissä pesuaine ja huuhteluaine sekoittuvat veteen, jolloin ne liukenevat ja aktivoituvat kokonaan ennen rumpuun syöttöä. Kaikkien aikojen ensimmäinen pesukonetekniikka , joka jakaa pesu- ja . Miten saan koneen käyttämään huuhteluainetta ? Marika Tuomola , vuosi sitten.


Sinikka Nyberg, kuukautta sitten.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje