Weber grillin puhdistus

Weber - grillin puhdistus ja hoito. Ennen grillausta – emaloitu grilli. Kaikki tarvittavat tiedot Weberistä – Pohjoismaiden suosituimmasta grillibrändistä , joka syntyi intohimosta hyvään grilliruokaan.


Suihkuta puhdistus -ainetta grillin ruostumattomille teräspinnoille, anna vaikuttaa hetken ajan ja pyyhi pinta sen jälkeen kuivalla liinalla. Suihkuta ainetta kannen sisäpuolelle grillin ollessa kylmä ja .

Weberin kaikki kaasugrillit on valmistettu helposti puhdistettavista materiaaleista. Grilliritilä puhdistetaan grillin ollessa vielä kuuma, esimerkiksi heti grillauksen jälkeen. Jos grilli on kylmä, sytytä grilli , avaa kaikki pellit ja sulje grillin kansi.


Anna grillin kuumeta 10–minuutin ajan. Harjaa kuuma grilliritilä grilliharjalla. Poista karkeat ruoantähteet ja rasva grillikaapimella tai grilliharjalla.


Puhdista tarvike ennen käyttöönottoa huolellisesti lämpimällä vedellä, astianpesuaineella ja harjalla.

Yhdysvalloissa sijaitsevilla Weberin tehtailla grillit testataan kaikenlaisissa sääolosuhteissa. Muistettavaa Grilli on tehty säilytettäväksi ulkona ympäri vuoden. Moi, kirjoittelin pari viikkoa sitten aiheesta K2R: ns. Kokki Aki Wahlman kertoo helpot vinkit grillin käyttöönottoon. Grillaus on helppoa Atria Grillaamon ohjeilla!


Grillin puhdistaminen kannattaa tehdä huolella ja putsata ritilät jokaisen käyttökerran jälkeen. Kaikille grillimalleille on olemassa omia sopivia puhdistusaineita , jotka helpottavat puhdistusta ja viimeistelevät lopputuloksen. Sellaiset on helppo puhdistaa ja mukavat myös käytössä. Kotona on Weberin grilli rosterisilla ritilöillä. Pyydä kaasuyhtiötä tarkistamaan se.


Grillaaminen kuuluu monen suomalaisen kesän kohokohtiin. Meiltä löydät Pohjoismaiden suosituimman grillibrändin – Weberin sähkö- ja kaasugrillit, savustimet ja brikettigrillit sekä monipuolisen valikoiman . Hommaa helpottaa kummasti, mikäli puhdistit grillin jo syksyllä. Mikäli grillauskausi kuitenkin jatkui talven yli on nyt hyvä aika puhdistaa grilli , koska varsinkin kaasugrilli tarvitsee säännöllistä ylläpitoa.


Grilli kuumenee monella suomalaispihalla liki päivittäin.

Jotta grilliruoka maistuu, tulee grillin kunnosta ja puhtaudesta pitää hyvää huolta. Muutamalla vinkillä takaat, että grilli säilyy hyvänä kovassakin käytössä. Hanki grilliharja , jolla grilliritilän puhdistus onnistuu kätevästi. Grillivaunun ovien takana oleva astia on helppo tyhjentää.


Kun haluat puhdistaa grillin. Weberin kaksiosainen puhdistussarja on mainio kaavin- ja harjasetti Weberin isojen kaasugrillien puhdistukseen.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje