Pesukone ei poista vettä eikä linkoa

Voinko välttyä ostamasta uutta pesukonetta, kun kone ei tyhjennä vettä ja jää junnaamaan ohjelmassa huuhtelukohtaan? Miten voisin korjata koneen? Kuinka estät pyykinpesukoneen pahat hajut?


Beckmann Pyykinpesukoneen puhdistusjauhe. Osaakohan kukaan tietää mikä pesukoneelleni tuli, kun se ei laske vettä ulos eikä linkoa ? Tarkistin nukkasihdin, eikä siellä ollut mitään, johdot myös OK. Ei poista vettä kunnolla. Poistopumpun nukkasuodatin tai roskaloukku on tukkoinen. Poistoletku tai sen viemäriliitos on tukossa.


Irroitetaan pumpun nukkasuodin tai roskaloukku ja puhdistetaan se. Poista este, volaa, taas pelittää. Kertokaa, miksi pesukone ei linkoa ? Pyykkikone ei poista vettä 2. Lisää tuloksia kohteesta kaksplus. Tiede ja teknologia › Kodintekniikka › Kodinkoneet Välimuistissa Samankaltaisia 19.


En kerinnyt tarkemmin tutkimaan, mutta ei ole viemärit jäässä, eikä nukkasihdissä ollut juuri mitään. Millanenhan tollanen tavalisen pesukoneen tyhjennyspumppu lienee? Jos ohjelma etenee normaalisti, eikä kuitenkaan poista vettä , on poistopumppu paskana tai jumissa. Vika voi johtua rummun epätasapainosta, jos esim.


Onko luukku kunnolla suljettu? Tulvimiseen kolme pääsääntöistä syytä: Nukkasihti tukossa, poistopumppu reistaa tai paineanturi (= veden pinnan haistin) ei toimi kunnolla (tai sille menevä letku vuotaa). Huomaa että poistoletkun . Ongelmana on että päältäladattava Candyn pesukone päätti sanoa itsensä irti, eikä pese enää pyykkiä. Pelkällä nukkasihdin putsauksella en päässy, vaan piti putsata se kolokin.


Hävitä pesukone paikallisten jätehuoltomääräysten mukaisesti. Kun poistat laitteen käytöstä, leikkaa sähköjohto irti, jotta laitetta ei voi enää kytkeä sähköverkkoon. Sähkön, veden , pesuaineen ja ajan . Satunnaisesti vettä tuleekin kuin pitäisi jos jaksaa odotella minuutista pariin tuntiin. Tuntus kuin pumppu olis OK mutta joku venttiili ei aukea? Foorumi › Offtopic › Yleinen keskustelu › Kotitalous Välimuistissa Samankaltaisia 23.


Moi pyykinpesukone otti ja hajos. Tottakai yritin lingota uusiksi mutta huomasin että rumpu ei enää pyöri. Se kyllä liikkuu normaalisti tyhjänä mutta kone ei pyöritä sitä enää. Niin ei se automatiikka rupea linkoamaan ennekun vedet on pois.


Lue ehdottomasti tämä käyttö- ja asennusohje ennen pesukoneen asennusta, liittämistä ja käyttöönottoa. Näin vältät mahdolliset vahingot. Puhdista poistopumppu ja nukkasihti. Voit jatkaa ohjelmaa valitsemalla jon- kin linkousnopeuden. Voit myös lo- pettaa ohjelman ilman linkousta painamalla Luukku-painiketta.


Viimeisen huuhtelun jälkeen kone tyhjentää veden koneesta ja aloittaa automaattisesti pyykin pöy- hinnän ( rypistymisenesto). Tarkasta suodatin säännöllisesti (vähintään kahdesta kolmeen kertaan vuodessa ). Erityisesti: Ø jos pesukone ei poista vettä moitteettomasti tai ei linkoa. Kuuman pesuveden koskettaminen voi.


Pesuohjelma ei käynnisty.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje