Pesualtaan ylivuotosuoja

Pesuallas ido Glow 4oikea kulmikas hanareikä ei ylivuotosuojaa. Ido Glow - pesuallas on varustettu ylivuotosuojalla ja hanareiällä. Perinteisesti muotoiltu allas on käytännöllinen ja se sopii hyvin jokaiseen kylpyhuoneeseen. Smart-lasitteen ansiosta pesuallas on vaivaton pitää puhtaana. Tähän Glow pesualtaaseen on saatavilla lisävarusteena pesualtaan jalka.


Tarvittaessa lähetä kuva sähköpostiin, niin autamme sinua varaosan löytämisessä.

Halutessasi tilata, kopioi tuotteen nimi ja siirrä se vasemmassa ylälaidassa olevaan tilauslomakkeeseen, täytä ja lähetä. Pesuallasta valitessa kannattaa kiinnittää huomiota altaan muotoon ja syvyyteen. Useimmista pesualtaistamme löytyy ylivuotosuoja , joka estää vettä valumasta reunan yli pesuallasta täytettäessä.


Myös laskutilaan kannattaa kiinnittää huomioita. Viimeistele pesuallas mieleiselläsi hanalla. Pesualtaassa on ylivuotosuoja ja hanareikä. Vesilukko ja hana myydään erikseen.


Ido Glow 4- pesuallas on varustettu ylivuotosuojalla ja altaan vasemmalla reunalla on reiitys pesuallashanalle.

Pienikokoinen, kulmikkaasti muotoiltu allas on erinomainen valinta pienikoiseen kylpyhuoneeseen tai ahtaaseen tilaan. Voit yhdistää pesualtaan. Hillityn aistikas valumarmoriamme.


Jo sellaisenaan unelmien amme kylpemiseen ja rentoutumiseen. Mutta hierontajärjestelmällä viet elämyksen uudelle tasolle. R1voidaan varustaa Jet-järjestelmällä tai 2. Kokonsa puolesta amme sopii myös pieneen kylpyhuoneeseen. Sisältää kiinnitystarvikkeet.


Satiiniviimeistelty reuna ja allas. Pohjamaalattu kondensaation ja resonanssin vähentämiseksi. Integroitu ylivuotosuoja altaan etuosassa. Altaan takaosa on tasainen ja lasittamaton, tarkoitettu asennettavaksi lähelle seinää.


Tarkoitettu asennettavaksi seinään kiinnitettävän hanan kanssa. AEG Electrolux tiskikoneen pohjaletku. Astianpesukoneen altaan kuminen letku. Alkuperäinen varaosa moneen AEG Favorit ja Electrolux ESF -tiskikoneisiin.


Tarkista sopivuuus malliisi tarkemmasta näkymästä!

Toimituksen paino: 2g. Rahti € Tyylikkäästi muotoiltu Laufen Kompas on loistava valinta kylpyhuoneesi pesualtaaksi. Altaassa on turvallisuutta lisäävä ylivuotosuoja. Keittiön pesualtaan puhdistus sujuu oikeilla aineilla käden käänteessä.


Mikä parasta tarvittavat aineet löytyvät jo luultavasti keittiösi kaapeista! Puuttuu: ylivuotosuoja Super-ALE! Noro Home 9allaskaappi pesualtaalla valkoinen. Välimuistissa 6700 € Huom! Tuote ei sisällä vetimiä, vaan ne on tilattava erikseen.


Tähän tuotteeseen sopivat vetimet: Multi c-c 1mm, Multi c-c 2mm sekä Trend c-c 1mm. Seinälle kiinnitettävä, laadukas posliiniallas. Soveltuu PV-allaskaapille. Kromattu ylivuotosuojan koristehela.


Ruuvi- tai konsolikiinnitys. Hana ja allaskaappi myydään erikseen. Hemmottele itseäsi viihtyisällä kylpyhuoneella. Meiltä löydät kaikki allaskalusteet, pesualtaat ja muun tarvittavan yhden katon alta.


Aiheeseen pesualtaan ylivuotosuoja liittyvät haut.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje