Orthex yrttiruukku

Kaupasta ostetut yrtit sopivat ruukkuun sellaisenaan eikä erillistä istutusta tarvit. Orthex yrttiruukku kpl. Setti sisältää kolme yrttiruukkua tyylikkäällä bambutarjottimella.


Kosteusmatto annostelee yrtille sopivan määrän vettä. Sopii myös käytettäväksi .

Eden yrttiruukku 12xcm. Fiksu yrttiruukku kestokastelujärjestelmällä ja erillisellä altakastelumatolla. Yrtit viihtyvät ja säilyvät tuoreina pidempään. Tilava vesisäiliö pidentää kasteluväliä.


Helppo kastella oikein, mittatikku kertoo kastelu tarpeen. Ruukun koko on ihanteellinen tuoreyrteille eikä erillistä istutusta tarvita. Tämä toiminto avaa modaalisen valintaikkunan.


Hover over image to Zoom.

Se varmistaa, että yrtit pysyvät raikkaina. Ruukussa on kosteusmatto, joka annostelee kasville sopivan määrän vettä, eikä liikakastelusta tai kuivumisesta tarvitse murehtia. Kasvatukseen sopivat niin yrttiruukut kuin suuremmatkin keittiöpuutarhalaitteet, joissa mukana on myös kasvivalo. Valo takaa kasvun pimeimpienkin talvikuukausien. Kasvi imee säiliöstä kosteutta.


Genie Kitchen Garden, Tregren. Kompakti yrttiruukku sisä- ja ulkokäyttöön. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Heti kevään auringon paistaessa tekee mieli tuplata yrttiruukkujen määrää keittiössä.


Tällä hetkellä minulla on Eva Solon ruukku, mutta huvikseni aloin googlailemaan millaisia muita vaihtoehtoja olisi tyrkyllä :). Kuinka monesti tulee ostettua tilliä, persiljaa, herneeversoa tai muuta yrttiruukussa kasvavaa vihreää. ORTHEX YRTTIRUUKKU KPL PAKETTI VALKOINEN. Täältä löydät parhaimmat hinnat Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien ja markkinajohtavien toimittajien kanssa.


Säilytä yrttisi tuoreena pidempään! Marknadsledande Leverantörer. Biomuovinen yrttiruukku kestokastelujärjestelmällä ja erillisellä altakastelumatolla.


Ruukku on valmistettu sokeriruo´osta eli täysin uusiutuvasta luonnonvarasta.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje