Makita pensasleikkuri kokemuksia

Green Works on uusi merkki, joka tarjoaa tehokkaita puutarhalaitteita, mutta Suomesta en ole löytänyt hirveästi käyttökokemuksia. Itselle olisi tärkeää että samoilla akuilla pärjäisi mahdollisimman monen laitteen kanssa. Makita olisi siitä hyvä että voisi laajentaa myös muihin työkaluihin, toisin kuin tuon . Pensasleikkuri hankinnassa. Ainoat löytämäni kokemukset : työkaverin taloyhtiössä bosch leikkuri kestänyt useamman vuoden (paljon aitaa).


K-Raudassa oli jykevän tuntuiset Bosch ja Makita.

Onko tietoa tuosta Makistasta? Itselläni leikattavana 35m siperianhernettä ja kuusiaitaa. Kahden käden turvakytkimet: valittava kahdella kädellä ote jostakin kolmesta eri kiinnipitokohdasta - turvallisuutta työskentelyyn! Takapotkusuoja terälaitteen etuosassa suojaa vaihteistoa sekä terää terälaitteen kärkikosketukselta!


Ergonomisen muotoilun ansiosta vaivaton pensasaidan sivu-. Kun pensaiden oksat eivät ole kovin paksuja, Makitan kevyt akkukäyttöinen pensasleikkuri on loistovaihtoehto. Katso testitulokset täältä. Testasimme suosittua akkupensasleikkuria.


Akkukäyttöiset pensasleikkurit ovat käteviä, mutta.

McCulloch Power LI-NK Li-40HT. Nyt olisi tarve pensasleikkurille. Norjanangervoaidan oksien paksuus on reilusti alle 1cm ja sitä on n. Toimisiko Makitan BUH523Z 18V akkuvehje? Pari akkua löytyy jo, kun on saman valmistajan akkuporakone. Joskus normi sähköleikkurilla . Makita DUH523Z on erittäin kevyt, akkukäyttöinen pensasleikkuri mm:n leikkuukapasiteetilla.


Rungon värinänvaimennus vähentää merkittävästi käyttäjään kohdistuvaa. Toimii kaikilla Makitan 18V Li-ion -akuilla. Tehokkaasti tärinävaimennettu runkorakenne. Terälaite 5mm, leikkuukapasiteetti mm. Ah akku ja min laturi.


Löydä Makita DUH523Z, pensasleikkuri (ilman akkua ja laturia) parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla. Vertaa hintoja ja tilaa heti. Kätevä pensasleikkuri johdottomana. Takakahva käännettävissä molemmille sivuille. V koneen voima kahdesta 18V akusta!


Runkoversio ilman akkua ja laturia.

Akkupensasleikkuri 18V jännitteellä. Käyttöedut - Kahteen suuntaan leikkaava erikoispinnotteinen ja pitkäikäinen terä. Kevytrakenteinen ja tehokas 550W pensasleikkuri soveltuu erityisesti.


Tutustu ja hanki tarpeisiisi sopiva laadukas väline, jolla pidät pensaikkosi . Kauniit, muotoonleikatut pensaat ja hyvin viimeistellyt nurmikot ovat kuin karkkia silmille. Meiltä löydät laadukkaat ja tehokkaat trimmerit, pensasleikkurit , niittoleikkurit ja raivaussahat tarpeittesi mukaan. Aina varmasti edulliset Bauhaus -hinnat ja luotettavat toimitukset.


Tervetuloa ostoksille, myös verkkokaupassamme!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje