Lihjamontie 85 keuruu

Fonecta Kartat ovat Suomen nopeiten päivittyvät kartat. Klikkaa tästä kuvat ja lisätiedot ja tarkasta mökin saatavuus. Parhaan hinnan takuu ja parhaat tarjoukset Agodalta. Kohteen pinta-ala - neliömetriä ja vuodepaikkoja: kpl.


Online booking and availability. Prices (per room per night). Room is en-suite Room has en- suite . Yhtiömuoto: Yksityinen elinkeinonharjoittajaLähde: YTJ. Compare all the top travel sites at once. Kärkkäinen Petri Kalervo.


Lopeta yrityksen seuraaminen Lopeta seuraaminen Lopeta yrityksen seuraaminen. Savusaunan lämmitämme niin pariskunnille kuin isoille ryhmillekkin. Savusauna tarjoaa mahtavat puitteet saunailtoihin, polttareihin, morsiussaunaksi ym. Vilvoittelemaan voi pulahtaa . Tämä puinen mökki sijaitsee aivan Sammionselkäjoen rannalla ja tarjoaa ilmaisen pysäköinnin, yksityistä saunaa ja täysin varustetun keittiön. Hotellin kuvaus Hotellin ominaisuudet Kuvat Kartta Street view Saatavuus ja hinnat.


Keuruun keskusta on km:n päässä. Reviews, Map, Photos, Last Minute Discounts and Deals Save up to Book Now at Getaroom. Yrityksen kotipaikka: KEURUU YTJ. Sisältö-haun tulokset hakutermillä URHEILULIIKE TOIMINTA KEURUU.


Situated right by the Sammionselk River, this wooden cottage offers free parking, private saunas and a fully equipped kitchen. The cottage has a bathroom with shower. Taipaleen luomu- ja matkailutila. Ei voi muuta kuin suositella paikka, viime viikonloppuna 50- vuotis juhlia juhlittiin siellä.


Juurakkopirtti Villa, Готель. Mökissä on suihkulla varustettu kylpyhuone. Lapsille on tarjolla leikkipaikka, jossa on keinuja ja leluja.


Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta. Find the best rated accommodation, research, plan and book your trip with Itinera. Maaseutumajoitus, huvila, mökki, savusauna, kylpytynnyri, saunailta, pikkujoulut, juhlat, kokoukset, illanvietto, loma, rentoutuminen. Destination ou hébergement. Финляндия, Лянси-Суоми, Центральная Финляндия, Lihjamontie , 85.


Finlan Länsi-Suomi, Keski-Suomi, Lihjamontie , 85. Data sources: Yandex, RoomGuru. Maatilamatkailu Kumpunen, Kirrintie 94. Hiekkaharjun Kartano Ky, Leikkiharjuntie 10. Jäntin lomamökit, Rauhalantie Hankasalmi.


View photos and read reviews.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje