Hoover helkama jääkaappipakastin sulatus

Asunnossammme on helkaman jääkaappipakastin , malli. Pakastimen sulatus aina ollut ongelma kun ei tiedä mikä termostaatti kuuluu jääkaappiin ja mikä pakastimeen. Varsinkin näin kesällä kun jouduin väkisin.


Ostin uuden Hoover jääkaappipakastimen jossa on yksi komressori. Tarkista tuotteestasi sen malli ja klikkaa alla . Muutimme uuteen asuntoon ja aiemmat asukkaat ovat hukanneet ohjeet.

Nyt pakastin on koko ajan -asteen lämpötilassa ja vie hirveästi sähköä. Tämän sivun tietoja ei ole saatavilla. Katso vinkit joiden avulla pakastimen sulattaminen sujuu helposti. Mallin nimi HOOVER - HELKAMA. Sen siirtämisessä on noudatettava varovaisuutta.


Laitteen teknisten ominaisuuksien tai muutosten tekeminen laitteeseen on vaarallista. Jos virtajohto on vahingoittunut, vaihdon saa suorittaa vain valmistaja, sen. Tahtoisin tähän ohjekirjan, mutta se on tainnut edellisillä asukkailla kadota, joten mihin … vierailun sivusto.

Helkama jääkaappipakastin , ohjekirja! Kertokaapas kumpainen pyöritettävä valkoinen nappi vasen vai oikea on pakastimen sulatus. Netistä ei löydy ja ohjekirja kadoksissa. Puuttuu: hoover Hoover helkama jääkaappi pakastin käyttöohje – Hiljainen. Tekniset ominaisuudet ja varusteet.


Jääkaappi-pakastin , jossa NoFrost- sulatus. Lue ehdottomasti tämä käyttö- ja asennusohje ennen kylmälaitteen asennusta ja käyttöönottoa. Näin vältät mahdolliset vahingot ja laitteesi rikkoontumisen. Kytke pistoke pistorasiaan.


Termostaatilla voidaan säätää sekä jääkaapin että pakastimen sisälämpötila. Osastojen lämpötilan säätäminen: 1. Asianmukaisen toiminnan ja elintarvikkeiden parhaan säilymisen varmistamiseksi termostaatti on. Kun kaappi on pitkään pois käytöstä. Se kehittää pakastelokeron. Seuraavalla kerralla sulattamisen apuna kannattaa käyttää esimerkiksi hiustenkuivaajaa (mutta varo kuitenkin ettei sulamisvettä pääse lorahtamaan hiustenkuivaajaan).


Edulliset hinnat ja hyvä palvelu. Jos on itsestään sulattava kaappi, niin sulatusta ei tarvitse tehdä, mutta toki toivoisi että sekin kerran vuodessa putsattaisiin ja tehtäisiin inventaario sisältöön. Tässä huoltotyössä näkee joskus kymmenenkin vuotta vanhoilla päiväyksillä olevia tuotteita pakasteessa, Luukkonen sanoo.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje