Gigantti doro

Puhelimessa on suuret ja selkeät painikkeet. Suurikokoiset painikkeet ja selkeä käyttöliittymä, joka mukautuu käyttäjänsä mukaan, takaavat helpon käytön. Suuret painikkeet ja avunpyyntöpainike tekevät sen käytöstä helppoa ja turvallista. Lisäksi siinä on pienempi näyttö etukannessa, joka näyttää kellonajan ja akun tilan puhelimen ollessa suljettuna. Vertaa puhelimia ja internet-tuotteita helposti netissä VERTAA.


FI -sivustolla gigantti doro. Tule sivustollemme ja löydä edullisin, toimivin ja par. Etkö ole varma mikä akku sopii juuri Sinun puhelimeesi? Ei hätää, ota yhteyttä meihin tai tule käymään Digishop myymälässä. Toiminnoiltaan selkeä ja roiskeenkestävä puhelin sopii ulkoilun.


Nauti edelleen aktiivisesta elämäntyylistäsi helppokäyttöisellä matkapuhelimella, joka kestää töyssyt ja märän kelin yhtä huoletta kuin sinäkin. Doron jälleenmyyjijä ovat esimerkiksi Prisma, Gigantti , Expert sekä DNA, Elisa ja Sonera kaupat. Doroja saa kätevästi myös tilattua internetistä mm. Iskunkestävä matkapuhelin.


Simpukkapuhelin Seniorille. Helppokäyttöinen matkapuhelin. GPS paikannin ranteeseen. Matkapuhelin turvarannekkeella. Yli 100e ostokset postikuluitta.


Kauniisti pehmeillä muodoilla muotoiltu simpukkapuhelin VGA-kameralla ja multimedia viesteillä. Ota kuvia helposti ja ne lähetä ystävillesi. Kirkas värinäyttö, sekä pehmeä pitävä pinnoite.


Suorat pikavalintanäppäimet A-B helpottavat soittamista, lisäksi pikanäppäin tekstiviesteihin, ja ennakoiva tekstisyöttö . Tästä esimerkkinä, Gigantin matkapuhelivalikoima koostuu noin 1eri puhelinmallista, joka on Suomen mittakaavassa erittäin laaja, ja esimerkiksi Elisa Shopit valikoima on vain noin eri puhelinmallia. Hinta oli muuten täysin sama kuin tuolla TM:ssäkin kehutulla Hagenuk E100:n. Ostopäätökseen vaikutti se että Hagenukissa numerot eivät syöty näytölle kokonaan, koska fontti on niin suuri ja onhan tuossa. Edulliset hinnat ja hyvä palvelu. Meiltä löydät kännykät kaikkiin tarpeisiin.


Suosituimmat tuotemerkit ja mallit mm. Nyt myös suomalaisilla asiakkaillamme on mahdollisuus tehdä puhelinostokset verkkokaupassa. Lankapuhelimet, matkapuhelimet ja älypuhelimet sekä tarvikkeet voi ostaa helposti ja nopeasti milloin tahansa verkosta.


Verkkokauppa on mobiiliyhteensopiva, eli ostosten tekeminen on . Toimitusaika: - päivää. Doro avaa Suomessa verkkokaupan. Osta tuotteet Prisma verkkokaupasta.


Ostin äskettäin doro 6seniori kännykän. Numerot ovat näppäimillä tarpeeksi isot mutta kirjaimet liian pienet. Oman kokemuksen mukaan se on hyvä kännykkä seniori ikäisille.


EXT_SEM_GOOGLE_DSA_PUHELIMET_GPSgclid =EAIaIQobChMI4caFjY_n2AIVxKsYCh2Ngw8zEAAYAyAAEg.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje