Electrolux ultra silence varaosat

Suulake sisältää toimintoa: harjasuutin, rakosuutin ja huonekalusuutin. Letku ei sisällä kahvaosaa. Pölynimurin imuletku ilman kahvaosaa. Tarkista sopivuus tarkemmasta näkymästä.


Soikean mallinen liitos teleskooppiputkeen.

Huom tämä malli ei ole varustettu imurin kauko-ohjaimella. ZE1Perfect Care Silent Parketto Floor Tool – mm:n soikea liitäntä. Tämä osa korvaa vanhemmat tuotteet (1). Aidot vaihdettavat pölypussit, suodattimet, hihnat,. Harjakset voidaan ottaa halutessa käyttöön tai pitää ylhäällä myös kovalla lattialla.


Pienikokoinen, kevyt ja profiililtaan erittäin matala. Sopii Ø mm tai Ø mm putkeen.

Pyöreäputkisiin Ultra Silencer malleihin sopii . Ly9wYy52ZXJ0YWEuZmkvNTAweDUwMC8yLzkvMi83L2VsZWN0cm9sdXgtdWx0cmFvbmUtY3lsaW5kZXItdmFjdXVtLTVsLTcwMHctYS1ibGFjay1ncmV5LW9yYW5nZS13aGl0ZS04NjYwMjkyNy5qcGc = . Hankin setin auton siivoukseen. Setillä saa käytännössä normaalin imurin suulakkeet 2invarsi-imureihin. Kätevä myös mökille vaikka sohvan siivoukseen.


Pieni miinus tulee käytettävyydestä, johtuen letkun lyhyydestä, mutta toisaalta ei vie tilaa… Lue koko . Imurin suulakkeet kaikenlaisille imureille. Kauttamme saat yhdistelmäsuulakkeet, parkettisuulakkeet ja muut imurin suulakkeet kaikille imureille. Imurointitarvikkeet halpaan hintaan Powerilta! Electrolux Imurin suulakkeet. Hintarobotti vertaa hinnat puolestasi.


Sama halpa hinta myymälässä ja netissä. Pölypussit, suodattimet ja suulakkeet pölynimureihin. Valikoimasta löydät myös pölysäiliöt ja muut tarvikkeet kodin siivoukseen. Tilaa varaosat - nopeaa ja helppoa.


ELECTROLUX -aloituspakkaus on suunniteltu erityisesti uuteen UltraSilencer- pölynimuriin.

Pakkaus sisältää kaiken, mitä tarvitset UltraSilencer -imurin hoitoon ja huoltamiseen. Classic Long Performance -pölypussi kestää kauemmin kuin perinteiset paperiset pölypussit.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje