Akkukäyttöinen pensasleikkuri bosch

Läpinäkyvä käsisuojus takaa turvallisen työskentelyn ja hyvän näkyvyyden leikkauskohtaan. Puutarhatyökalumme vakuuttavat. Bosch – Optimaalinen teho. Litiumioniteknologia takaa lyhyen latausajan, ei itsepurkautumista, ei muisti- ilmiötä ja maksimaalista liikkumavapautta.


Yksi akku kaikille - sopii kaikkiin Power4All-litiumioniakkujärjestelmän sähkö- ja puutarhatyökaluihin.

Tekniset tiedot: Akun tyyppi: Litiumioni Akun jännite: V Akun kapasiteetti: Ah Yhteensopiva akun . Kevytrakenteinen ja tehokas 550W pensasleikkuri soveltuu erityisesti. Voimakkaalla 6W:n moottorilla ja entistä kätevämmällä rakenteella varustettu pensasleikkuri. Työskentely on väsymätöntä koneelle sekä työn tekijälle. Laitetta on helppo käsitellä, pehmustetut kahvat ja läpinäkyvä käsisuojuis . Uusi Quick-Cut- teknologia pitää terän . Pakkauksen paino, kg .

Leikkuukapasiteetti, mm. Pensaille voit valita täydellisen lajitelman verkkovirta- tai akkukäyttöisiä pensasleikkureita. Verkkovirtakäyttöiset pensasleikkurit tarjoavat verkkoliitännän ansiosta enemmän voimaa ja maks. Akkupensasleikkurit tarjoavat enemmän liikkumavapautta eikä johdon katkeamisen vaaraa ole.


Kevyt pensasleikkuri , joka soveltuu erinomaisesti keskisuurille pensaille. Laitteen käsittely on miellyttävää ja turvallista hyvien kahvojen sekä läpinäkyvän käsisuojuksen ansiosta. Voimakas 6W moottori takaa tehokkaan leikkuun.


Pensasleikkurilla pidät pienet ja keskisuuret pensaat siistinä. Optimaalinen tasapaino ja ergonomiset kahvat takaavat miellyttävän työskentelyn kaikissa asennoissa. Alhaiset hinnat ja nopea toimitus.


Vanha leikkuri oli sähkökäyttöinen. Nyt vaihdoin akkukäyttöiseen leikkuriin, niin ei tarvitse jatkojohdon kanssa touhuta. Mietin myös bensakäyttöistä pensasleikkuria , mutta niissä on painoa enemmän.


Meidän orapihlaja-aita on sen verran korkea, että mitä kevyempi pensasleikkuri sitä parempi. Paksujen oksien katkaisuun vaaditaan suuremman terävälin ja tehokkaan moottorin omaava pensasleikkuri. Johdoton, tehokas ja kevyt akkupensasleikkuri.

Anti-Blockier - lukkiutumisenestojärjestelmä mahdollistaa leikkaamisen siellä, missä muut pensasleikkurit olisivat jo hyytyneet. Akku 18V Ah, terien pituus 480mm, paino 2kg.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje