Aitio hylly

Olisimme vailla Iittalan Aitio hyllyjä. IittalaAitioKirjahylly KeittiöhyllyPuuhyllyKuva lainattu netistä ja rajattu. Sain vihdoin ja viimein Iittala Aitio - hyllyn paikalleensa seinälle.


Oli hieman hankaluuksia päättää mihin Aition oikein laittaisin, sillä mielessä kummittelee edelleen Varsovasta tuomani hyllyn katastrofi :D Hylly nimittäin lyötiin . Aitio -säilytyshyllyt Cecilie Manzilta.

Birds by Toikka Polar Night Owl uros. Ihailtu tanskalaissuunnittelija Cecilie Manz. Tämän Pin-lisäyksen löysi mini Reed. Tee omia löytöjä ja tallenna ne Pinterestiin.


Tuhlasin sen näihin Aitioihin, niin vapautui kerta heilautuksella minikeittiömme työtasot. Tästä albumista löytyy kuvia olohuoneesta, tv:n puolelta. Sen paikka löytyi pitkän harkinnan jälkeen Phrena-valaisimen yläpuolelta.

Siihen on kiva laittaa rönsyileviä kasveja ja asetelmia. Viherkasveja löytyy myös tv:n yläpuolelta, sekä tv-tasolta. Aitio on moderni seinäsäilytysratkaisu, joka voidaan asenaa seinälle pienien tavaroiden säilytyspaikaksi. Laatikon koko 2x 1x 1mm. Frame hylly , tummanharmaa, By Lassen -. Koti Image Banner 3x 320.


Tämä moderni ja valoisa erillistalo sijaitsee upealla merinäköalapaikalla Espoon Soukanrannassa. Talon 2asuinneliötä tarjoavat vähintäänkin riittävät puitteet suuremmankin perheen arkeen. Suuri ulkoterassi on kuin oma. Löydä IITTALA - Iittala Aitio - hylly parhaaseen hintaan ja nopeimmalla toimitusajalla.


Kiitos kaikille Iittala-arvontaan osallistuneille! Jokaisen kommentin olen lukenut läpi ja haluankin kiittää suuresti myös kivasta palautteesta, jota annoitte stailauksistani – se todella lämmittää mieltä. Muutamissa kommenteissa oli mietitty voisiko Aitio - hyllyjä käyttää myös . Nimittäin Iittalan Aitio - hylly koivulevyllä.


Nyt Iittalalla oli kuitenkin todella hyvät - alennukset ja tuossa hyllyssä alennus oli jo todella tuntuva.

En siis voinut muuta kun käydä ostamassa sen Espoon Keskustan myymälästä, . This Pin was discovered by Elisa Peltonen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Tanskalainen Cecilie Manz suunnitteli Iittalalle uuden Aitio -sarjan, mistä kirjoittelin siis aiemmin täällä.


Hyllyn lisäksi mallistoon kuuluu seinään kiinnitettäviä laatikoita eri väreissä ja eri kokoisina. Näitä olen myös odottanut innolla, sillä ompelupöytäni yhteyteen on tarkoitus kiinnittää muutama laatikko . Terkkuja Hunajasta, lenssu meinaa viedä sängynpohjalle, mutta mieli on korkealla lumen saavuttua. Yllättävää miten paljon valoa lumi heijastaakin, tuntuu, että kotikin on paljon valoisampi kuin viikko sitten.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje