Paistinpannu retkelle

Kertukaas kairojenkävijät mikä paistinpannu soveltuu parhaiten ruuanlaittoon avotulella ? Kyllä Trangia keittimeen kuuluva paistinpannu on ihan hyvä vaihtoehto, siinä voi tehdä kastikkeita ja paistoksia useammallekin. Pakkaa rinkkaasi kätevimmät retkiastiat, kuten palkittu retkigrilli (EI kertakäyttöinen!), retkipannu ja retkikattila. Myös Trangia-kattilat ja pannut. Vaellus Keittimet Tarvikkeet. Pyöreä paistinpannu taittuvalla kahvalla.


Oikea valinta ruuan valmistamiseen helposti avotulella. Helppo ottaa mukaan metsälle, kalastusreissulle tai vaellukselle. Tee herkkuruokaa helppokäyttöisillä retkikattiloilla ja -pannuilla.


Kahvipannulla keität maastoaterian kruunaavat kahvit. Osta Partioaitan verkkokaupasta! Primus Express Spider seisoo omilla jaloillaan ja kaasupullo kiinnitettään polttimoon letkulla.


Mukana on kaksi litran alumiinikattilaa ja non-stick -pinnoitettu paistinpannu , joka samalla toimii . Trangia Gourmet paistinpannu tarttumattomalla pinnoitteella. Tässä pannussa teet sapuskat isommallekin porukalle. Eli mistähän löytyisi sellainen retki paistinpannu , johon saa sellaisen irroitettavan varren? Pannussa on myös kansi, . Vinkit otetaan kiitollisina vastaan.


Kiitos jo etukäteen kaikille ja hyvää alku kevättä! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi. No, yhden sellaisen saa mm. Jokelan Kalanviljely Oy:stä . Scandinavian Outdoor myy niin retkikeittimet ja -astiat kuin vedenpuhdistimet ja muut retkeilyvarusteetkin. Ruokailuun panostamalla parannat retkeilykokemustasi entisestään - ulkonahan ruoka maistuu aina paremmalta ja simppelikin itse tehty ruoka-annos nousee reissun päällä arvoon arvaamattomaan.


Mitä jos retkeillessä vatsasi alkaa kurnimaan ja vaatimaan murkinaa? Kaivat repustasi tietysti tämän ruokailusetin ja alat kokkaaman herkkuja kuin viimeistä päivää! Alumiininen kattilasetti tekee ruoanlaitostasi nopeaa ja helppoa.


Miksi haluaisit juuri tämän kattilasarjan? Osat on pakattavissa sisäkkäin. Setin paino on vain 4g. Keitin ensimmäisenä kahvit ja vasta sen jälkeen laitoin lihakaalilaatikko kuumenemaan paistinpannulle.


Eli aika pieni mutta siihen mahtui mukavasti laatikko. Kun laatikko lämpeni kaasulla, laitoin teltan sisältä tavaroita kasaan. Paistinpannu oli kokoa ” retki ”. Laatikon lämmettyä pistin vielä viimeiset kahvipurut kiehumaan.


Lue lisää tuotteesta Mackenzie Monashee frying pan, paistinpannu. Ilmainen toimitus yli 50€ tilauksille, sekä 1päivän vaihto- ja palautusoikeus. Korvasin sen muovisella trangian.


Mutta muutenhan se on hyvä, jos tulien kanssa retkillä värkkää. Ja mikä ettei se Triangeliinkin sovi. Trangian pinnoitetulla (non-stick vai mikä liekään) paistinpannulla paistaa lätyt helposti. Pieni lasta tarvitaan kääntämiseen kun pannun .

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje