Martti lehto kissataulu

MARTTI LEHTO LASIKORTTI KISSA JA PERHONEN. Lehto loihti maalauksiinsa maagisen tunnelman täsmällisesti dramatisoidulla liikkumattomuudella. Kirjapainotuotteiden suunnittelua Lehto myös opetti sekä Taideteollisen korkeakoulun että Ammattienedistämislaitoksen opiskelijoille.


Naivistisesta taiteesta Lehto kiinnostui silti jo . Hyväkuntoinen, uudenveroinen.

Signeeraus löytyy sivusta iittalan tarra uudenveroinen hinta 30e martti lehto , iittala, keräily. Iittalan kissa lasikortti. Kortin korkeus 1mm ja leveys 1mm. Postituskulut tai nouto Retronomi -liikkeestä, Lönnrotinkatu 4 Helsinki.


Valitettavasti etsimääsi sivua ei löytynyt. Tuote on joko myyty tai ilmoitus on vanhentunut. Juomalasi, Helminauha, 4kpl. Lehdon teoksia on ollut useissa ryhmänäyttelyissä ulkomailla ja niitä on päätynyt .

Satojen tarinoiden kesä -näyttelyä joutuu . Lasikortti, serikuva, kissa -aihe. Pronssiveistos, käsityö, signeerattu. Rasia, pieni, sininen lasite . Näyttelyssä oli Lehdon töitä esillä useita juuri tuon muistonäyttelyn vuoksi. Harmi, ettei niistä ollut postikortteja myynnissä.


Naivismi on monille taiteita muuten kaihtaville helposti lähestyttävä suuntaus. Tuli osteltua kirpputorilta lasikortteja sekä maljakoita. Oikealla kirkas Marlene maljakko, Kerttu Nurminen, Arabia Finland. Kuvan käyttöoikeudet: Kuvaan voi liittyä käytön rajoituksia.


Ei tutkittu ilman kehyksiä. Jälleenmyyntikorvaus: Kyllä . Lehto oli mukana kesäisissä naivistinäyttelyissä vuonna. Parhaiten hänet tunnetaan idylliseen maalaisympäristöön sijoittuvista kissa - aiheista. Kissa - ja koiranäyttely. Tunnelmia Hirvensalopäiviltä.


Rehtori kertoo, miten lukujärjestystaulu oli aikoinaan hieno keksintö.

Lukujärjestykset voitaisiin laatia jo sähköisesti,.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje