Kylmälaitehuolto jyväskylä

Ota yhteyttä ja tilaa kylmälaitehuolto meiltä! Sen kotipaikka on Jyväskylä ja toimiala Teollisuuden kunnossapitopalveluja. Toimitusjohtajana toimii Mika Petteri Selkee. Tiedot yrityksistä, tuotteista ja palveluista helposti ja nopeasti fonecta.


Kylmälaitehuolto Jyväskylä. Ilmalämpöpumput, maalämpöpumput sekä ilmasta veteen pumput luotettavasti meiltä! Valtuutettu Miele Professional laitemyynti, asennus ja huolto. Meiltä saat avun kaikissa . Säännöllinen kylmälaitehuolto vähentää laitteiden rikkoontumisen riskiä ja jatkaa niiden elinkaarta.


Lisäksi hyvin mitoitettu ja huollettu. Kun tarvitset kumppania kaupan kylmälaitehuoltoon , palvelemme sinua mielellämme. Asioi verkossa tai puhelimitse. Lisätietoja: Palvelupäällikkö Jussi Myllyntaus . Tavarantoimittajiamme ja kumppaneitamme ovat mm.


Se tarjoaa kodinkoneiden korjausta, -huoltoa sekä varaosa- ja tarvikemyyntiä. Toimiala: Teollisuuden koneiden ja laitteiden ym. Yhtiömuoto: OsakeyhtiöYTJ. Yrityksen tila: aktiivinenYTJ. Kotitalouskonehuolto Tapani Piirainen Ky, Kuhmo.


Kodintarvike Sundell Ky, Lahti. Etusivu Ammattikeittiölaitteiden myyntiä, huoltoa, korjausta sekä asennuksia Keski-Suomessa jo yli vuoden ajan. Saat meiltä ratkaisut kodinkoneiden huoltoon ja huoltamiseen. Käytä huoltoa - säästät luontoa!


Tarjoamme kylmälaitteiden huollot, korjaukset ja asennukset, vuokraamme ja myymme kylmäkontit ja kylmäkärryt sekä otsonaattorit. Huollamme kodinkoneenne ammattitaidolla. EAL-Palvelut Oy, laadukkaat ilmalämpöpumput, ilmastointilaitteet, maalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput jne. Mikkelin ja Jyväskylän seuduilla asennettuina. Mitsubishi Electric, Scanvarm.


EAL-PALVELUT OY on mikkeliläinen sähkö- ja kylmäalan yritys, jonka palveluihin kuuluvat. Haemme työntekijää kylmäalalle. Luonnollisesti myös huolto ja asennus.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje