Kultajousi kellot

Lapsille sopivat koulutielle ABC-malliston tuotteet, joiden suuria ja näyttäviä numeroita on helppo lukea, mutta suunnittelu miellyttää silti silmää. Tutustu sporttiseen ja muodikkaaseen valikoimaan! Tuoteryhmää ei nyt löydy.


Naisten hopeinen sormus, kpl. Koneistot ovat kestäviä, josta on osoituksena pitkä takuu. Lasten kellot - Ilahduta perheen pienimpiä kellolla! GHW - kellojen klassinen pohjoismainen muotoilu sopii suomalaiseen makuun, arkeen ja juhlaan. Kellot ovat valmistettu teräksestä ja rannekkeet ovat laadukasta nahkaa.


GHW on laatukello kohtuuhintaan. Kelloissa on takuu vuotta koneistolle ja vuosi . Donna Karanin tuotemerkki on saanut inspiraationsa New Yorkista. Kellojen ja korujen design on muodikasta ja ajatonta. Kullanvärinen, tyylikäs miesten teräskello, jossa on hopeanvärinen kellotaulu ja kellotaulun kehys on musta. Kultajousen verkkokaupasta!


Kellossa on ominaisuuksina viikonpäivänäyttö ja päivyri. Kello on vesitiivis metriin asti. Rannekkeen lyhentämisestä voi tiedustella lähimmästä . Hugo Boss on maailmanlaajuisesti tunnettu tuotemerkki. Kellovalikoimasta löytyy kelloja niin arki- kuin juhlakäyttöön sekä vapaa-aikaan. Takuu vuotta koneistolle ja vuosi paristolle.


Tommy Hilfiger - kellossa yhdistyy ihana kermanvärinen nahkaranneke dubleen väriseen kellorunkoon. Nahkarannekkeessa on kohokuviointia sekä tikkaukset yksityiskohtina. Diesel on tullut tunnetuksi farkkumerkistään, joka on laajentanut tuotevalikoimaansa myöhemmin kelloihin ja koruihin.


Japanilainen Citizen tunnetaan yhtenä maailman johtavimpana kellomerkkinä. Merkin tunnetuin, ympäristöystävällinen kellokoneisto Eco-Drive toimii valoenergialla. Lisäksi kuulumme osana Pohjoismaiden suurimpaan kello - ja jalometallialan . Materiaalina on käytetty mm. Meiltä löydät laajan valikoiman tuotteita - vihkisormuksista ja timanttikoruista aina muodikkaimpiin rannekelloihin. Voit myös tilata tuotteita verkkokaupastamme tai hankkia lahjakortin haluamaasi.


Lisäksi kauttamme onnistuvat kaikki palvelut paristonvaihdosta aina vaativimpien uniikkikorujen suunnitteluun ja valmistukseen. Valikoimiimme kuuluu timantti-, kulta- , hopea- ja teräskoruja sekä merkkikelloja, pyötähopeaa ja lahjatavaraa. Princess, Story of Love, Lumoava, Kalevala Koru, . Ystävällinen henkilökuntamme auttaa myös korjaus- ja kaiverrusasioissa sekä toiveittesi mukaisten korujen teettämisessä. Muodikkaisiin ja kansainvälisiin huippubrändeihin keskittyvä tuotevalikoimamme on laaja ja monipuolinen.


TimanttiLuottoa saat verkkokaupasta tai myymälöistä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje