Kahvila piikkiö

Yritys toimii Kahvila -toimialalla. Tule maistamaan aitoa, rakkaudella tehtyä ruokaa lounasravintolaamme, vietä herkkuhetki kahvilassamme tai järjestä. Tuorlan Majatalo tunnetaan hyvästä ruoastaan. Majatalon ravintola kattaa päivittäin maittavan lounaan ja toimii tilauksesta tunnelmallisena juhlapaikkana.


Ravintolan tilat soveltuvat hyvin perhe- ja yritysjuhlien pitopaikaksi. Asiakaspaikkoja on yhteensä 60. Järjestämme tilaisuudet toiveidenne mukaan . Lounaan hinta arkisin €, keittolounas €, salaattilounas €. Majatalon kahvila ja puoti ovat avoinna arkisin klo - 1 viikonloppuisin lo - 16.


Lounas on tarjolla ma - pe klo - 14. Jauhelihalasagne L (G keittiöstä). Silakkapihvit L, sitruskermaviilikastike L, G, . Uutuutena kanta-asiakaskortti jossa tarjotaan joka 10;s ruoka ilmaiseksi.


Wanha Primadonna ja muut lähistön huippu lounaspaikat. Avataan seuraavan kerran maanantaina klo 5. Meillä myös maistuvat grilliruoat. Bulleriina leipomo- kahvila. Tervetuloa viihtyisään ja nuorekkaaseen Piispanhelmi lounaskahvilaan.


Arkisin tarjoillaan maistuva lounas sekä kahvilan puolelta löytyy herkullisia itsetehtyjä leivoksia jokaiselle herkkusuulle. Lauantaisin meillä on tarjolla myös brunssi! Panostamme hyvään ruokaan ja hyviin raaka-aineisiin.


Seurakuntakeskuksen muodostavat tummatiilinen uusi seurakuntatalo sekä keltainen vanha seurakuntatalo, joka tunnetaan myös . Moovit auttaa sinua löytämään parhaat reitit määränpäähän Kahvila -kirpputori Aarresaari julkisia kulkuvälineitä käyttämällä ja antaa sinulle askel askeleelta reittiohjeet päivitetyillä. Kuinka päästä kohteeseen Kahvila -kirpputori Aarresaari paikassa Salo kulkuvälineellä Bussi. Työnantajalla ei ole tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla. Piikkiön seurakuntakeskus.


Aikuisille tarjoutuu mahdollisuus keskustella muiden vanhempien kanssa ja samalla lapsilla on seuraa ja mukavaa tekemistä. Perhekahviloissa vanhemmat saavat tukea ja tietoa. Yhtiön toimiala on kioskitoiminta ja ravitsemisliikkeen harjoittaminen pitämällä kahviota sekä elintarvikkeitten vähittäiskaupan harjoittaminen pitämällä elintarvikemyymälää.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje