Emma lämpöpussi light

Mainio esimerkiksi syys- ja kevätkeleillä! Tämä lämpöpussi on tilava ja pitkä, joten se sopii mainiosti isommallekin lapselle käytettäväksi. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin . Tilava ja pitkä, joten sopii isommallekin lapselle käytettäväksi. Lämpöpussista löytyy viisipistevaljaiden reititys. Täytteen materiaali: Keinokuitu.


Lämmin ja kuiva säällä kuin säällä! Istuinpehmukkeilla suojaat ja ehostat rattaasi. Lisää toivelistaan Lisää. Onko tuo emman pussi ihan pilipalia?


Saako sitä jalkopäästä auki niinku tuota eirbärcheniä? Emma lämpöpussi Light on juuri näihin keleihin sopiva lämmike rattaisiin! Maukkaat värit ja likaa hylkivä pinta takaavat kauniin ulkonäön pitkälle. Emman kevyt lämpöpussi on suunniteltu leudommalle säälle ja se onkin mainio valinta syksyyn tai kevääseen. Muhkea lämpöpussi lapselle vaunuihin tai rattaisiin.


Sisävuori pehmeää fleecemateriaalia. Päällinen tuulta ja vettä hylkivää nylonkangasta. Helppo avata kokonaan vetoketjun avulla. Vauvan makuupussi turvakaukaloon. Turvakaukalon lämpöpussi on varustettu avattavalla takaosalla, jotta se käy niin 3- kuin 5-pistevöillä . Tätä ylellisempää lämpöpussia et löydä markkinoilta!


Lapsesi nukkuu kuin samettisella tyynyllä pehmeän untuvan pehmoisen lämpimässä syleilyssä. Ilmava ja muhkea, mutta mahtuu myös hyvin pieneen tilaan tarvittaessa. Se on helppo ja turvallinen kiinnittää turvakaukaloon tai rattaaseen, sillä useimissa lämpöpusseissa on aukot valjaita varten. Sisälle tullessa lämpöpussi. Sisäpuoli pehmeää fleeceä, täytteenä muhkea polyestervanu.


Pussi avautuu pehmeäksi alustaksi Pohjassa on liukuestenystyrät, ja aukot 5- pistevöille. Lastentarvike on kotimainen perheyritys, joka tarjoaa parhaat, turvallisimmat ja arkea helpottavat vauvan- ja lastentarvikkeet aina asiantuntevasti asiakkaan tarpeet huomioiden. Edustamme monia maailman tunnetuimpia lastentarvikemerkkejä: Ruotsalainen Emmaljunga lastenvaunuineen, norjalainen BeSafe . Useimmissa lämpöpusseissa on aukot valjaita varten, joten ne pysyvät turvallisesti paikallaan ja lapsen voi kiinnittää valjaisiin pussin sisällä.


Eisbärchen lämpöpussi turvakaukaloon (hassel). Kaukalolämpöpussi Kaiser Anna . Kylmät ja sateiset päivät eivät enää ole esteenä ulkoilulle, lämpöpussit pitää lapsesi läpimänä ja kuivana säällä kuin säällä. Hieman lauhemmalla säällä voidaan hyvin käyttää ohuempaa lämpöpussia , joka suojaa pienokaista kylmältä tuulelta ja sateelta.


Tarjoamme laajan leluvalikoiman ja tunnetut tuottemerkit.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Astianpesukone hana asento

Isovanhempien puhe ristiäisissä

Savustuskaappi ohje